Kurs og samtale

Modum Bad fremmer psykisk helse og livskvalitet gjennom forebygging og fagformidling. Vi har et rikholdig kurs- og samtaletilbud for enkeltmennesker, par, familier og fagpersoner. Tilbudene formidles gjennom Modum Bads kurs- og kompetansesenter, Institutt for Sjelesorg og Traumepoliklinikken. Selv om Norge nå åpner opp igjen er vi på Modum Bad opptatt av å ivareta våre kursdeltakere og ansatte når det gjelder smittevern.

Kontakt oss Vis kommende kurs Se alle våre kurs

Arbeidshelse – Villa Sana

Villa Sana, Modum Bads seksjon for forebyggende arbeidshelse, tilbyr kurs og rådgivning til leger, tannleger, sykepleiere, FO-medlemmer, advokater og bioingeniører. Målet er å forebygge utbrenthet og gi litt hjelp i tide med tanke på veien videre i yrkesliv, privatliv eller samliv. Villa Sana har i dag avtale med Den norske legeforening, Den norske tannlegeforening, Norsk Sykepleierforbund, Fellesorganisasjonen, Den norske advokatforening og NITO bioingeniørfaglig institutt.

Les mer

Familie- og samliv

Vi tilbyr kurs og samtaler til par som vil styrke samlivet, kurs for steforeldre, og opplæringskurs for fagpersoner. PREP er nok vårt mest kjente konsept, der f. eks. Forsvaret har avtale med oss om kurs til sine ansatte. Vi arrangerer også familiesamlinger i samarbeid med pårørendeorganisasjoner.

Les mer

Fagkurs

Fagpersoner som ønsker kompetanseheving innen Modum Bads ulike virksomhetsområder kan delta på kurs hos oss. Vi tilbyr en rekke enkeltkurs, etter- og videreutdanningsprogrammer – særlig på fagfeltene relasjonelle traumer, relasjonsstyrkende arbeid med par og familier, og sjelesorg. I tillegg har vi innføringskurs i #psyktnormalt og den årlige Modum Bad-konferansen. Du kan også kontakte oss ved forespørsel om fagformidlingsoppdrag.

Les mer

Institutt for Sjelesorg

Institutt for Sjelesorg er et godt sted å komme til, enten du ønsker å delta på rekreasjonsopphold, retreat, kurs eller et utdanningsløp. Du kan bl.a. få veiledning eller samtaler, ta videreutdanning i sjelesorg, eller ta med deg dine ansatte på stabssamlinger.

Gå til www.sjelesorg.no

Kommende kurs:

Rekreasjonsopphold
27 jun - 03 jul
Institutt for Sjelesorg, Modum Bad
27. jun 2022 - 3. jul 2022

Rekreasjonsopphold uke 26

Et rekreasjonsopphold er en god måte å få «en pust i bakken» på og få både hjelp og tid til å sortere og arbeide med ting man strever med. Tilbud både til par og enkeltpersoner.

Rekreasjonsopphold
04 jul - 09 jul
Institutt for Sjelesorg, Modum Bad
4. jul 2022 - 9. jul 2022

Rekreasjonsopphold uke 27

Et rekreasjonsopphold er en god måte å få «en pust i bakken» på og få både hjelp og tid til å sortere og arbeide med ting man strever med. Tilbud både til par og enkeltpersoner.

Institutt for Sjelesorg
09 aug - 14 aug
Institutt for Sjelesorg, Modum Bad
9. aug 2022 - 14. aug 2022

Klassisk sommeruke

Uken omtales ofte som «Leir for voksne”. Uken har et variert innhold: bibeltimer, fellesskap, utflukter, hygge og avslapping.

Villa Sana - for leger
22 aug - 26 aug
Villa Sana, Modum Bad
22. aug 2022 - 26. aug 2022

Fullt: Arbeidshelse – kurs for leger

Kursuke med undervisning om bl.a. livskvalitet, identitet og balansen mellom arbeid, samliv og familie. Dette kurset er et individualkurs.

Fagkurs
31 aug
Kildehuset, Modum Bad
31. aug 2022

Stabilisering av pasienter med dissosiative lidelser: Tidlig stabiliseringsfase

Lær anbefalte strategier for å overvinne dissosiasjon og dens ødeleggende følger. Kurset er delt på to dager, dette er kursdag 1. Man kan melde seg på en eller begge dager.

Fagkurs
01 sep
Kildehuset, Modum Bad
1. sep 2022

Stabilisering av pasienter med dissosiative lidelser: Intermediær fase

Lær anbefalte strategier for å overvinne dissosiasjon og dens ødeleggende følger. Kurset er delt på to dager, dette er kursdag 2. Man kan melde seg på en eller begge dager.

Se også:

Nyhetsarkiv

Kontaktinformasjon
Kurs- og kompetansesenteret:

Telefon: 32749400

E-post: kurs@modum-bad.no

Besøksadresse:
Kildebakken 14
3370 VIKERSUND

Kontaktinformasjon
Traumepoliklinikken i Oslo:

Telefon: 21416100

E-post: resepsjon.oslo@modum-bad.no

Besøksadresse:
Eilert Sundtsgate 34
0259 OSLO

Kontaktinformasjon
Institutt for Sjelesorg:

Telefon: 32749830

E-post: sjelesorg@modum-bad.no

Besøksadresse:
Einar Lundbysvei 13
3370 Vikersund.