Kurs og samtale

Modum Bad fremmer psykisk helse og livskvalitet gjennom forebygging og fagformidling. Vi har et rikholdig kurs- og samtaletilbud for enkeltmennesker, par, familier og fagpersoner. Tilbudene formidles gjennom Modum Bads kurs- og kompetansesenter, Institutt for Sjelesorg og Traumepoliklinikken.

Kontakt oss Vis kommende kurs Se alle våre kurs

Arbeidshelse – Villa Sana

Villa Sana, Modum Bads seksjon for forebyggende arbeidshelse, tilbyr kurs og rådgivning til leger, tannleger, sykepleiere, FO-medlemmer, advokater og bioingeniører. Målet er å forebygge utbrenthet og gi litt hjelp i tide med tanke på veien videre i yrkesliv, privatliv eller samliv. Villa Sana har i dag avtale med Den norske legeforening, Den norske tannlegeforening, Norsk Sykepleierforbund, Fellesorganisasjonen, Den norske advokatforening og NITO bioingeniørfaglig institutt.

Les mer

Egenomsorg

I den siste tiden har det vært mange omstillinger i arbeidslivet. Endringene har for noen medført økt stress og større arbeidsmengde. Vi har nå utviklet nye kurs innen kategorien “Egenomsorg”.

Les mer

Familie- og samliv

Vi tilbyr kurs og samtaler til par som vil styrke samlivet, kurs for steforeldre, og opplæringskurs for fagpersoner. PREP er nok vårt mest kjente konsept, der f. eks. Forsvaret har avtale med oss om kurs til sine ansatte. Vi arrangerer også familiesamlinger i samarbeid med pårørendeorganisasjoner.

Les mer

Fagkurs

Fagpersoner som ønsker kompetanseheving innen Modum Bads ulike virksomhetsområder kan delta på kurs hos oss. Vi tilbyr en rekke enkeltkurs, etter- og videreutdanningsprogrammer – særlig på fagfeltene relasjonelle traumer, relasjonsstyrkende arbeid med par og familier, og sjelesorg. I tillegg har vi innføringskurs i #psyktnormalt og den årlige Modum Bad-konferansen. Du kan også kontakte oss ved forespørsel om fagformidlingsoppdrag.

Les mer

Institutt for Sjelesorg

Institutt for Sjelesorg er et godt sted å komme til, enten du ønsker å delta på rekreasjonsopphold, retreat, kurs eller et utdanningsløp. Du kan bl.a. få veiledning eller samtaler, ta videreutdanning i sjelesorg, eller ta med deg dine ansatte på stabssamlinger.

Gå til www.sjelesorg.no

Kommende kurs:

Institutt for Sjelesorg
12 jan - 15 jan
Institutt for Sjelesorg
12. jan 2023 - 15. jan 2023

Sjelesorg i møte med livsutfordringer, i samarbeid med VID

I samarbeid med VID vitenskapelige høgskole tilbyr vi studieemner i sjelesorg. Dette er første samling på emne 2: Sjelesorg i møte med livsutfordringer.

Rekreasjonsopphold
23 jan - 27 jan
Institutt for Sjelesorg, Modum Bad
23. jan 2023 - 27. jan 2023

Rekreasjonsopphold – uke 4

Et rekreasjonsopphold er en god måte å få «en pust i bakken» på, med tilbud om enkeltsamtaler, undervisning og hvile. Tilbud både til par og enkeltpersoner.

Villa Sana - for leger
23 jan - 27 jan
Kildehuset, Modum Bad
23. jan 2023 - 27. jan 2023

Arbeidshelse, selvivaretakelse og livskvalitet – parkurs for leger

Kursuke for par der minst én er lege, med undervisning om samliv, relasjon og kommunikasjon.

Rekreasjonsopphold
06 feb - 10 feb
Institutt for Sjelesorg, Modum Bad
6. feb 2023 - 10. feb 2023

Rekreasjonsopphold – uke 6: Håp og heling

Et rekreasjonsopphold er en god måte å få «en pust i bakken» på, med tilbud om enkeltsamtaler, undervisning og hvile - denne uken under overskriften "Håp og heling". Tilbud både til par og enkeltpersoner.

Villa Sana - for leger
06 feb - 10 feb
Villa Sana, Modum Bad
6. feb 2023 - 10. feb 2023

Fullt: Arbeidshelse, selvivaretakelse og livskvalitet – kurs for leger

Kursuke med undervisning om bl.a. livskvalitet, identitet og balansen mellom arbeid, samliv og familie. Dette kurset er fulltegnet, men det er mulig å sette seg på venteliste.

Par på nytt - samlivskurs for par der den ene eller begge har barn fra før. logo
Samlivskurs
11 feb - 11 feb
Slottsparken Thon hotell, Oslo
11. feb 2023 09:00 - 11. feb 2023 16:00

Par på nytt: Samlivskurs for steforeldre – dagskurs i Oslo

Vi inviterer til nytt kurskonsept for par som lever sammen, der en eller begge har barn fra tidligere forhold. Kurset er relevant uavhengig av om man har kort eller lengre erfaring med å leve sammen…

Se også:

Nyhetsarkiv

Kontaktinformasjon
Kurs- og kompetansesenteret:

Telefon: 32749400

E-post: kurs@modum-bad.no

Besøksadresse:
Kildebakken 14
3370 VIKERSUND

Kontaktinformasjon
Traumepoliklinikken i Oslo:

Telefon: 21416100

E-post: resepsjon.oslo@modum-bad.no

Besøksadresse:
Eilert Sundtsgate 34
0259 OSLO

Kontaktinformasjon
Institutt for Sjelesorg:

Telefon: 32749830

E-post: sjelesorg@modum-bad.no

Besøksadresse:
Einar Lundbysvei 13
3370 Vikersund.