Saabye Christensen i jazza innpakning

Møt Lars Saabye Christensen, en av landets mest profilerte forfattere, sammen med et musikalsk stjernelag med skuespiller Torbjørn Harr i spissen.

Nyhetsartikkel publisert 09/04/24

Musikerne Aslak Hartberg (til venstre) og Torbjørn Harr (til høyre) sistnevnte også kjent som skuespiller, står på scenen i Festsalen sammen med forfatter Lars Saabye Christensen torsdag 2. mai.

Lars Saabye Christensen er en av Norges viktigste forfattere. På Modum Bad får du nå en sjelden mulighet til å oppleve ham på scenen sammen med noen av landets fremste jazzmusikere i bandet Harr & Hartberg. Det skjer i Festsalen torsdag 2. mai.

Humring og livsmot

Bandet Harr & Hartberg har gitt ut tre plater og har spilt på alle de store jazzfestivalene.
– I Festsalen vil de servere spesialskrevne tekster av Lars Saabye Christensen i en deilig jazza innpakning, sier kulturleder Hans Olav Baden.
Forfatteren selv vil delta med opplesning av egen poesi som skaper både varme og ettertanke, lett humring og som bygger livsmot.

Mestermøtet

Bandet Harr & Hartberg består av Torbjørn Harr på vokal og Aslak Hartberg på kontrabass. Harr møter vi vanligvis på scenen eller filmlerretet som skuespiller, men han er også en dyktig sanger. Hartberg kjenner mange som rapper i gruppa Klovner i kamp. I bandet møter vi også Jørn Øien på piano og Per Oddvar Johansen på trommer. Musikkanmelder Tor Hammerø valgte overskriften «Mestermøtet» da han anmeldte deres album «Scar» i 2020.

I kveldsmessen

Forfatter Lars Saabye Christensen deltar på kveldsmessen i Olavskirken før konserten. Der er han gjest, og vil samtale med sykehusprest Idun Strøm Sefland om et langt forfatterliv.
– Velkommen til en helt spesiell vårkveld, med et mestermøte på Modum Bad, sier kulturleder Hans Olav Baden.

Festsalen, Modum Bad
Torsdag 2. mai
Kl. 18.00: Kveldsmesse i Olavskirken
Kl 20.00: Konsert i Festsalen

Kjøp billetter her.

 

09.04.24
info@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF