Sudan Dudan

Den kritikerroste folkemusikkduoen Sudan Dudan spiller for første gang i Festsalen på Modum Bad onsdag 12. oktober.

Nyhetsartikkel publisert 21/06/16

Sudan Dudan Foto Arne Svalastog bearbeiding Inger Staff-Poulsen

Sudan Dudan er et nytt bekjentskap for Modum Bad og vårt publikum. Som ensemble har de eksistert siden 2003. De platedebuterte i 2006 og fire år etter kom de ut med sitt andre album som heter “Kari og Ola”.  Det siste albumet “Inntil i dag” ble utgitt i 2013 og er produsert av Odd Nordstoga.

Sudan Dudan kommer fra Valdres og har vært med å sette en ny standard for bruk av sang og strengeinstrumenter, samt arrangementer som minner om musikk langt utenfor de nordiske tradisjonene. Man kan høre spor av amerikansk fjellmusikk og afrikansk ørkenblues. Folkemusikkduoen består av Anders Erik Røine og Marit Karlberg på vokal, gitar, langeleik, fele, harmonium og munnharpe.

Etter en rekke konserter på norske småscener, har deres gode konsert-rykte vokst seg større og sterkere. Deres melankolske musikk når et stadig større publikum på scener som Rockefeller, Vinjerock og
Øyafestivalen.

 

Profilbilde-Sinding-sorthvitt-liteMed et foredrag og påfølgende konsert ønsker vi å markere Verdensdagen for psykisk helse kl. 18. Foredraget blir ved psykolog Aksel Inge Sinding (se lite bilde). Etter foredraget blir det servert kaffe/te og kringle i Café Thaulow, før konserten med Sudan Dudan avslutter kvelden. Les mer om arrangementet her.

 

 

 

Dato:  Onsdag 12. oktober
Tid:     Kl. 18.00
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr.150,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (Mandag til fredag – kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF