«Thaulow» på gamle tomter

Modum Bads grunnlegger, Dr.Thaulow, dukket opp i direktør Ole Johan Sandvands skikkelse, til åpningen av årets opplevelsesdag 1. juni.

Nyhetsartikkel publisert 02/06/16

 

 

4295

Dr. Thaulow alias direktør Ole Johan Sandvand ble skysset til Opplevelsesdagen i hest og vogn. Tjenestepiken til venstre er Linda Valvatne Sveen. Kusken til høyre er Gry Kreken.

 

Det gikk et sus gjennom publikum da selveste dr.Heinrich Arnold Thaulow, i direktør Ole Johan Sandvands skikkelse, ble kjørt inn i parken med hest og vogn. Den gamle legen og gründeren ville se til at alt var ved det gamle på «St. Olavs bad», som han grunnla i 1857. I dannede ordelag, dog litt sjokkert over publikums bekledning, fikk han åpne Opplevelsesdagen 2016. Deretter braket oppvarmingen til aktivitetsdagen løs i parken.

4260
Representanter for Friskis og Svettis sto for oppvarmingen i parken.

4261
Rundt 300 deltakere var samlet til opplevelsesdag på Modum Bad.

Fornøyde

– Vi er så fornøyde med å være her, sier Katrine Henriksen, nestleder i Fontenehuset i Drammen. De møtte med 15 deltakere som koste seg med aktiviteter gjennom dagen.
– Denne dagen gir gode opplevelser – og det er god teambuilding for oss. Vi forsøker å få opplevelsesdagen inn på vår kalender hvert år.

 

4211

Ved Det sorte hav ble publikum møtt av Ingunn Amble som leste poesi. Dr. Thaulow (Ole Johan Sandvand) lytter i bakgrunnen.

4196

Dr. Thaulow (Ole Johan Sandvand) og poesidamen (Ingunn Amble) sammen med: Anne Bråthen og Gerd Marit Prestegården (t.v.) og Marianne Skinstad og Frode Gundersen (t.h.)

4166

Ingeborg Kleppe og Liv-Heidi Eriksen i “Bøtteballetten” laget liv i skogen for deltakerne i opplevelsesvandringen.

 

4128

Silje Engedahl Gewelt og Aksel Lindstad inviterte deltakerne til bygging med Kapla-klosser.

4503

Lagkonkurransen bød på ulike utfordringer. Her er det vedstabling som gjelder.

4334

Håvard Gryting reddet konserten og tro til med proffmusikerne Torbjørn Kvamme på keyboard, Kim Ofstad på trommer og Geir Kristian Breivik på bass.

Litt krise oppsto da den annonserte artisten Ravi sto værfast på Vigra. Konserten ble reddet av sanger Håvard Gryting. I løpet av kort tid sto han klar på scenen med et band av topp musikere, satt sammen for anledningen. De leverte til terningkast seks og høstet stor applaus.

02.01.16
infoleder@modum-bad.no

Ønsker du å abonnere på vårt magasin Badeliv som kommer ut to ganger i året? Klikk her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Share Button
Print Friendly and PDF