Vintermåne

Vintermåne tolker folkemusikk fra Telemark og består av Anne Gravir Klykken på vokal, Frøydis Grorud på saksofon og fløyte og Torjus Vierli på tangenter.

Dag: 13. februar
Tid: kl. 19.30
Sted: Festsalen

NYHET!
Billetter kan nå forhåndskjøpes online. Klikk her for kjøp av billett
Eventuelt ledige billetter selges ved inngangen.

Vintermåne er ei gruppe som startet sitt samarbeid i 1997. Da var de alle studenter på rytmisk linje ved Musikkonservatoriet i Kristiansand. Siden den gang har de spilt sammen og holdt mange konserter, eventer og skoleturneer. Likevel er det første gang de spiller i Festsalen på Modum Bad.

Etter godt over 20 år på veien og med tre plateutgivelser bak seg, markerte Vintermåne sitt 20-års jubileum med albumet SUT i 2018. Vintermåne består av Anne Gravir Klykken på vokal, Frøydis Grorud på saksofon og fløyte og Torjus Vierli på tangenter. Alle tre er kjent for Modum Bad sitt publikum og de er musikere som spiller sammen med anerkjente artister og musikere i vårt land.

Vintermåne tolker folkemusikk fra Telemark. Musikken tar utgangspunkt i tradisjonelle toner fra eldre lydopptak. I arrangementene forsøker de å legge til rette for det melodiøse og det tekstlige samtidig som de har frie rammer og åpne ører til hverandres musikalske krumspring.

Se hele konsertprogrammet for vinter/vår 2019 her

Share Button
Print Friendly and PDF