AVLYST

Konserten med Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen er dessverre avlyst.

AVLYST!

Grunnet strenge korona-restriksjoner fra Helse Sør-Øst må konserten med Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen avlyses. Det settes opp ny konsert med disse to flotte artistene 20. oktober! Alle billetter kjøpt på nett blir tilbakebetalt på konto. Billetter kjøpt over skranke refunderes på biblioteket i Modum kulturhus.

Steinar Raknes og Unni Wilhelmsen har begge vært på Modum Bad tidligere, men ikke sammen. Nå er de ute på turné med et variert og sterkt repertoar.

Både Raknes og Wilhelmsen har begge svært uttrykksfulle stemmer. Kontrasten mellom de to gjør at de utfyller hverandre på en helt spesiell måte. Raknes spiller kontrabass og skriver låter som klassifiseres innenfor americana-sjangeren. Både coverlåter og egne låter bæres av det genuine særpreget i Raknes’ kontrabass-spill og vokal.

Kontrabassen er det eneste instrumentet på scenen, men Raknes spiller instrumentet som et orkester i seg selv og skaper magi. I tillegg bruker han elektriske gitareffekter og looping av både bass og stemmer.
Konserten varierer mellom det nære, intime og akustiske – til store lydbilder med fullt «rocketrøkk». Repertoaret er hovedsakelig låter skrevet av Raknes, men det presenteres også fengende og særegne coverversjoner av artister som Bruce Springsteen, Bob Dylan og Depeche Mode.

Bestill billetter online her.
Eventuelt ledige billetter selges ved inngangen.

Share Button
Print Friendly and PDF