AVLYST

Konserten med Runar Nørsett trio er dessverre avlyst.

Dag: Onsdag 22. april
Tid: Kl 19.30
Sted: Festsalen
Billettpris:  Kr 260,-

Runar Nørsett Trio begynte sitt musikalske samarbeid som trio i 2017. Trioen skaper et energisk, melodiøst og unikt lydbilde som hører hjemme i det nordiske jazzlandskapet, sterkt influert av amerikanske jazzpianister.

Musikken har utgangspunkt i låtene til pianist og komponist Runar Nørsett, som til daglig jobber som lege. Nørsett er opprinnelig fra Lyngdal, men har vært bosatt i Kristiansand fra 2001. Her har han vært akkompagnatør, studiomusiker og pianist i utallige sammenhenger, blant annet med Kristiansand Symfoniorkester. I 2004 gav han ut sin første soloplate; «Solglør».

Fredrik Salander fra Sollefteå i Sverige spiller bass i Runar Nørsett Trio. I tillegg til å spille i ulike band er han også førsteamanuensis i bass på Universitetet i Agder.

Tobias Øymo Solbakk er fra Harstad, men bor i Kristiansand. Han er trommeslager med en mastergrad fra UiA. Solbakk spiller også i ulike band og er fast trommeslager i trioen.

Den sørlandsbaserte trioen kom med utgivelsen «From the ashes» våren 2019. I oktober 2019 holdt de en utsolgt konsert i Kilden Teater- og Konserthus.

 

Kjøp billetter online her.
Eventuelt ledige billetter selges ved inngangen.

Share Button
Print Friendly and PDF