Hvilepuls: John Ole Morken

Folkemusiker, NRK-programleder, historieformidler og Vikersundbeboer. En mangfoldig kveld med en lokal kulturpersonlighet i Olavskirken.

Nyhetsartikkel publisert 28/04/23

-I forlengelsen av 17.mai-helgen fyller vi Olavskirken med norsk folkemusikk og spennende historier fra en dyktig musiker og historieforteller, sier kulturleder Hans Olav Baden. 

 

John Ole Morken er for mange kjent som programleder i NRK, med bla. ansvar for programmet Folkemusikktimen. Han er en felespiller fra Ålen i Trøndelag men har i mange år bodd på Modum. Til Hvilepuls 22. mai har han med seg felene sine og feleslåtter etter felespillere han har møtt og de som levde for lenge siden. Han vil også krydre konserten med egne tekster om disse personlighetene. 

 

Musikk i stillhetens rom 

Hvilepuls er en konsertserie med lave skuldre. Olavskirken fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls. 

Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 150,-. Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen på Modum Bad, på biblioteket i Vikersund, på nett via Modum kulturhus, eller i døra. 

 

Mandag 22. mai kl. 20.  

Modum Bad, Olavskirken 

www.modum-bad.no/kultur  

Share Button
Print Friendly and PDF