Gjermund Larsen trio

Vinner av Spellemannpris som årets komponist, Gjermund Larsen, kommer til Olavskirken med et utsøkt program.

Nyhetsartikkel publisert 15/12/16

GjermundLarsenTrio

Gjermund Larsen ble tildelt Tonos komponistpris under Spellemannprisutdelingen i januar. Trioens nyeste album, “Salmeklang”, har fått flotte kritikker.

Felespiller Gjermund Larsen hadde allerede rukket å bli en ettertraktet og erfaren musiker da han i 2007 fikk Grappas debutantpris og platekontrakt. Dermed fikk han også muligheten til å lage det første albumet med trioen hvor Andreas Utnem spiller piano/harmonium og Sondre Meisfjord kontrabass. Sammen har de funnet frem til et helt særegent uttrykk der elementer fra folkemusikk, kammerjazz, bluegrass, barokk- og samtidsmusikk smeltes sammen.

Trioens debutalbum «Ankomst» ble belønnet med Spellemannpris. For oppfølgeren «Aurum» fikk Gjermund nominasjon som beste populærkomponist og en nominasjon for beste folkemusikkalbum.

Sondre Meisfjord mottok Spellemannpris i 2002 som medlem av Come Shine. Sondre spiller også med blant andre Kari Bremnes og Åsmund Nordstoga.

Andreas Utnem har bidratt på utgivelser med State, Julius Winger, Bjørn Klakegg og Trygve Seim. Utnem er en ettertraktet teaterkomponist, og er til daglig ansatt som musiker i Kirkens Bymisjon i Oslo.

Dato:  Tirsdag 7. mars
Tid:     Kl. 19.30
Sted:  Olavskirken

Billettpris: kr. 250,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (Mandag til fredag – kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan kjøpes ved inngangen

Share Button
Share Button
Print Friendly and PDF