Erlend Skomsvoll

Erlend Skomsvoll ble hedret med utmerkelsen fylkeskunstner i Buskerud i 2017. Den 25. april blir han å høre i Festsalen.

Nyhetsartikkel publisert 14/12/17

Erlend Skomsvoll (Foto: Anders Lien)

Sist gang Erlend Skomsvoll var på scenen i Festsalen, var med det kritikerroste ensemblet Come Shine i januar i fjor. En kort stund etter dette ble han hedret med utmerkelsen fylkeskunstner i Buskerud for 2017. Som fylkeskunstner jobbet han blant annet fram et soloalbum. Albumet heter Leken/Playful og slippes nå i april av Jazzland Records.

Innholdet i konserten vil være fra nettopp denne ferske innspillingen, men også musikk fra den tiden han har vært bosatt i Modum. Å ha en slik kapasitet boende i nabolaget er verdt å fremheve og hylle. Dette blir også en avskjedskonsert med Modum, da Erlend Skomsvoll flytter til Oslo til sommeren.

Til Festsalen har Skomsvoll med seg to gode musikervenner. Siril Malmedal Hauge er en meget fremadstormende sanger som Skomsvoll jobbet med i høst, blant annet på turneer i Modum og Buskerud. I disse dager er hun blant annet aktuell med plateutgivelse med Jacob Young og albumet «Last Things». Mats Eilertsen er en mangeårig venn og kollega av Erlend Skomsvoll. Han er en svært ettertraktet og yndet bassist, både som bandleder og sammen med andre ledende musikere.

Erlend Skomsvoll har samarbeidet med en rekke musikere og artister opp gjennom årene, blant annet Arve Tellefsen, Come Shine, hyllest til Nora Brockstedt, Kaizers Orchestra, Chick Corea samt KORK.

Denne konserten blir på mange måter en hyllest til Erlend Skomsvoll og hans etter hvert lange karriere som musiker og komponist i Norge.

Dag:    25. april
Tid:     kl. 19.30
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr. 250,- Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30).
Billetter kan også kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF