AVLYST

Konsertforedraget "Myllargutens son" er dessverre avlyst.

Dato: Onsdag 1. april
Tid: Kl 19.30
Sted: Festsalen
Pris: Kr 260,-

I konsertforedraget om «Myllarsonen» vil John Ole Morken, Ottar Kåsa, og Telemark Messingensemble presentere musikk av Torgeir Torgeirson (f. 1851). Torgeirson var sønn av mesterspelemann Myllarguten fra Telemark.
Morken som er forsker, folkemusiker og komponist vil fortelle historier og vise bilder fra livet til Myllarsonen. Myllarsonen virket blant annet som kapellmester på St.Olafs Bad/Modum Bad i 20 år. Denne historien og musikken er formidlet av Morken gjennom flere programmer på NRK P2.

Musikktradisjonen til Myllarguten holdes i dag i hevd blant unge og eldre spelemenn. Sønnen Torgeir hadde sitt virke i Oslo hvor han startet mange korps. Torgeirson var også med på å starte det første korpset i Krødsherad. Vi vil få høre smakebiter fra dette repertoaret i konserten.

Mesterspelemann Ottar Kåsa er i slekt med Myllarguten. Han vil fortelle de spennende og interessante historiene som har sterk forankring i lokalmiljøet rundt Modum Bad.  Telemark Messingensemble ble stiftet i 1999. Et av medlemmene av ensemblet er den kjente moingen og hornblåseren Tom Are Skinstad. John Ole Morken er også bosatt i Modum.

Bestill billetter online her
Eventuelt ledige billetter selges ved inngangen.

Share Button
Print Friendly and PDF