Deltar i gudstjenesten og holder konsert

Maria Arredondo og Torstein Sødal deltar på årets Modum Bad-dag 23. august.

Nyhetsartikkel publisert 25/07/15

Maria Arredondo og Torstein Sødal
Torstein Sødal og Maria Arredondo.

De to sangerne vil delta i sang og samtale i gudstjenesten kl 11, og vil holde konsert i parken på Modum Bad på ettermiddagen (se program nederst på siden).

Sopran og tenor

Maria Arredondo er for mange kjent som sørlandsjenta med den klokkeklare stemmen. Hun begynte å synge tidlig, og har gitt ut flere album, deltatt på en rekke TV-show og har spilt hovedrollen som Maria i ”The sound of music”. Torstein Sødal er Maria Arredondos forlovede. Han er en av Norges fremste tenorer og har utgitt flere plater sammen med Czech National Symphony Orchestra. Han har også deltatt i det nasjonale Melodi Grand Prix. Kjæresteparet ble i 2014 utnevnt til offisielle sjømannskirke-ambassadører.
-Vi gleder oss til Arredondo og Sødals deltakelse på Modum Bad-dagen, sier ledende prest Jon-Erik Bråthen ved Modum Bad. Han er den som vil samtale med paret under gudstjenesten.

Om barns følelser

Gudveig Gunnerød nyDen åpne dagen på Modum Bad vil for øvrig by på aktiviteter for barn i Barnas Drømmehage. Det vil bli anledning til å besøke Kildehuset og se det nye tilbygget med 15 overnattingsrom som da vil stå ferdig. Og det vil bli anledning til å få med seg litt kunnskap om barns følelser. Barnekoordinator Gudveig Aadland Gunnerød vil holde  miniforedraget “Når det stormer – om å møte barns følelser”.
– Og det er ikke alltid like lett å møte barns følelser, men det er svært viktig for barna at vi som voksne møter følelsene – og tåler dem, sier Gunnerød.
Gunnerød jobber til daglig ved barneseksjonen i Senter for familie og samliv, Modum Bad. Hun vil redegjøre for følelsenes betydning i barns liv. Hun vil også forklare hvorfor man må tåle barns følelser, og gi noen tips til hvordan det kan skje. Foredraget er tilpasset de som er foreldre, og de som jobber med barn i barnehager og skoler. Det holdes i Festsalen kl 13.45.

– Bli kjent med oss

-Og som alltid vil det være lapskaus, rømmegrøt, pølser, kaffe og kaker til salgs i parken, lover administrerende direktør Ole Johan Sandvand, som håper mange vil finne veien til Modum Bad denne dagen.
-Vi ønsker at folk skal bli kjent med oss, både som institusjon med de hjelpetilbud vi har innenfor psykisk helsevern, men også som en betydelig arbeidsplass i bygda Modum, sier Sandvand.

Alle aktiviteter på Modum Bad-dagen er gratis, både for barn og voksne.

PROGRAM

11.00 Gudstjeneste i parken. Maria Arredondo og Torstein Sødal deltar. (Dersom regnvær holdes gudstjenesten i Olavskirken)
12.30 Salg av lapskaus, rømmegrøt, pølser, kaffe og kaker
BARNAS DRØMMEHAGE åpner.
13.00 Omvisning i Kildehuset v/driftssjef Finn Ellingsrud. Orientering om Kildehusets virksomhet.
13.45 – 14.15 Når det stormer – om å møte barns følelser. Populærfaglig foredrag med Gudveig Aadland Gunnerød, leder av barneseksjonen, Modum Bad.
14.30 Konsert i parken med Maria Arredondo og Torstein Sødal (til ca. 15.30)

infoleder@modum-bad.no

 

Share Button
Print Friendly and PDF