Solfrid Molland

Solfrid Molland og hennes dyktige musikere inntar scenen i Festsalen.

Nyhetsartikkel publisert 15/12/16

Solfrid Molland, 17. juli 2016.

Solfrid Molland synger nye sanger om forvandling, helhet og nærhet til naturen på sitt nye kritikerroste album “Forvandling” (2016). Hun har et intenst nærvær og formidler en helt egen poetisk nerve med sin stemme og sitt pianospill. Med et stjernelag av musikere som Hayden Powell på trompet, Mats Eilertsen på kontrabass og Torbjørn Økland på gitar gleder Molland seg til konsert i Festsalen på Modum Bad.

Solfrid Molland er sanger, pianist og komponist. Hun vokste opp med russisk folkemusikk, sigøynermusikk og vestlig kunstmusikk. Dette musikkuniverset preger hennes konserter og komposisjoner.

Forvandling er temaet både musikalsk og tekstlig. Gjennomgående for albumet er et holistisk verdenssyn hvor mennesker, dyr og natur er gjensidig avhengig av hverandre.

Sangtekstene er av Ingvar Hovland, Inger Hagerup og Beate Myrvold. I tillegg har hun hentet gjendiktninger av tekster fra tre østeuropeiske lyrikere som levde tidlig på 1900-tallet.

 

“Det er ikke mange slike plater, som hensetter lytteren til en tilstand hvor alle sanser skjerpes, virkeligheten rykker nærmere, og tiden liksom stopper opp” (Vårt Land)

“Så vakkert at det er til å grine av” (Musikkblogger Erik Valebrokk)

Dato:  Onsdag 5. april
Tid:     Kl. 19.30
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr. 250,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (Mandag til fredag – kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF