Julekonsert med familien Akselsen

Familien Akselsen holder årets julekonsert på Modum Bad onsdag 14. desember. Dette blir en varm julekonsert. På repertoaret står både kjente og noen ukjente julesanger.

Nyhetsartikkel publisert 22/06/16

Julekonsert01nett

Familien Akselsen holder årets julekonsert. Med deres bakgrunn i tatermiljøet, blir denne julekonserten noe litt utenom det vanlige. Mange har kalt livet en reise. For mange tatere har dette uttrykket også en egen erfart betydning. I over 600 år har denne folke-gruppen vært her i landet, i en evig vandring, ofte fra det vonde – til håp om noe bedre. Familien Akselsen har mange egne opplevelser rundt det å tilhøre en forfulgt folkegruppe. Disse erfaringene gjenspeiles i sangformidling, også om julens evangelium, sårheten og glede.

Familien ga i 2012 ut julealbumet “Blå juleglede” og i 2015 ga de ut julealbumet “Velkommen hjem”. Begge albumene er kritikerrost og tar for seg de nære tema.

Barna til Elias er alle født i Norge, men hadde mye av oppveksten sin i Sverige. Her startet de sin skolegang, og det har vært naturlig for dem å beholde litt av den svenske uttalen, noe som gjenspeiles i noe av repertoaret på albumet.

På konserten vil repertoaret bestå av kjente og noen ukjente julesanger som familiemedlemmene synger solo, sammen eller i duett. Dette blir en varm julekonsert, strippet for glans og glitter.

Dato:  Onsdag 14. desember
Tid:     Kl. 19.30
Sted:  Festsalen

Billettpris: kr.250,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (Mandag til fredag – kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF