Frøydis Grorud og Ulf Nilsen

Velkommen til en stemningsfull konsert i Olavskirken torsdag 21. april med Frøydis Grorud og Ulf Nilsen. Klassisk, jazz og folkemusikk flettes vakkert sammen og puster nytt liv i salmemelodier de begge har et sterkt og nært forhold til.

Nyhetsartikkel publisert 26/11/15

Ulf og frøydis

Frøydis Grorud og Ulf Nilsen gir oss instrumentalversjoner av kjente salmer i Olavskirken torsdag 21. april.

I november 2015 slapp Frøydis Grorud og Ulf Nilsen ut albumet “Psalmfulness”.

Med elleve kjente og kjære melodier fra salmeboken har duoen skapt et sterkt album. Melodier som “Leid, milde ljos”, “Deg å få skode” og “Ikke en spurv til jorden”, for å nevne noen, er tolket. Sammen flettes klassisk, jazz og folkemusikk på en sømløs og vakker måte, og puster nytt liv i et knippe salmer de begge har et sterkt og nært forhold til.

Frøydis Grorud er kanskje mest kjent som saksofonisten og fløytisten fra NRKs TV-program Beat for Beat. Hun er en av Norges mest aktive live-artister og medvirker på en rekke album, konserter og TV-innspillinger. Sin debut som soloartist hadde hun med albumet “Himmeldryss”. I 2014 gav hun ut julealbumet “Stille som snø”. I 2015 har hun blant annet gitt ut albumet “Psalmfulness” sammen med den eminente musikeren Ulf Nilsen.

Ulf Nilsen er kjent som organist, pianist og cembalist. Han har en sterk musikalitet, et fantastisk gehør og er en allsidig musiker. Han er utdannet ved Norges musikkhøgskole og har siden 1996 praktisert som kantor ved Lovisenberg kirke i Oslo.

Velkommen til en stemningsfull konsert i Olavskirken!

Dato:  Torsdag 21. april
Tid:     Kl. 19.30
Sted:  Olavskirken

Billettpris: kr. 250,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (Mandag til fredag – kl. 10.00 – 15.30)

Billetter kan kjøpes ved inngangen

Share Button
Print Friendly and PDF