Trubadur til Olavskirken

En kjent og kjær artist og trubadur tar med gitaren sin til Olavskirken 17. april Han vil ta fram sanger fra sin enorme visekatalog. Kulturleder Hans Olav Baden lover en lun kveld med den unike formidleren Tore Thomassen.

Nyhetsartikkel publisert 05/04/24

Tore Thomassen er for mange kjent som en storleverandør av sanger for barnekor, men blant de 20 albumene han har gitt ut, finner vi flere plater for et voksent publikum.

 

– Tore Thomassen har en helt egen og unik evne til å kommunisere med sitt publikum, sier Baden.
– Thomassen byr på skjeve blikk på tilværelsen, en varm humor, og ikke minst sangtekster som bygger livsmot. Dette er en konsertkveld jeg virkelig gleder meg til, sier kulturlederen.

Storleverandør

Tore Thomassen er for mange kjent som en storleverandør av sanger for barn og barnekor.
– Men blant de 20 albumene han har gitt ut, finner vi også flere plater for et voksent publikum, sier Baden.
Senest i 2023 kom hans siste album, «Livet er en lang setning». Thomassen sier selv at «dette er en plate om å ikke gi opp, om å stå i det, holde ut, ikke la seg overvinne av hektiske hverdager, sosiale mediers tilfeldige impulser, og et urolig nyhetsbilde. Noen av disse sangene hviler jeg i, bare puster og ser meg rundt i forundring over hvordan livet henger sammen.

Konserten med Thomassen er en del av serien Hvilepuls i Olavskirken.

 

Musikk i stillhetens rom

Modum Bads eget ansattkor vil være med på noen av sangene under konserten. Hvilepuls er en konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Kirkerommet fylles med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. En meditativ konsertserie hvor rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.

Billetter

Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 150,-. Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen på Modum Bad, på biblioteket i Vikersund, på nett via Modum kulturhus, eller i døra.

Onsdag 17. april kl. 20.
Modum Bad, Olavskirken
www.modum-bad.no/kultur

Share Button
Print Friendly and PDF