Tord Gustavsen og Per Arne Dahl i Olavskirken

Søndag 3. februar inviterer Modum Bad til Tord Gustavsens "Åpne hjerters messe" i Olavskirken. Per Arne Dahl og koret divisi deltar også.

Nyhetsartikkel publisert 10/01/19

Tord Gustavsen er en av Norges fremste jazzpianister. Han har i mange år turnert i inn- og utland. Søndag 3. februar inviteres publikum til å oppleve hans «Åpne hjerters messe» i Olavskirken. Messen er et liturgisk bestillingsverk som ble skrevet til Nidaros domkor i 2013.

Gustavsen selv kaller den for en «liturgisk kammergospelmesse».

Per Arne Dahl

Dahl preker
– Messen er allerede fremført flere steder med stor suksess. Denne gangen skal messen for første gang fremføres som liturgisk musikk under høymessen i Olavskirken, sier kulturleder Helge Harila ved Modum Bad.

Per Arne Dahl preker over temaet: Å være åpen, lettere sagt enn gjort! Åpne hjerter er livgivende. Hvorfor sliter vi likevel med å være åpne?”
Fri entré
Gustavsen har med seg koret divisi som ledes av dirigent Jostein Myklebust. Musikerne Runa Husøy og Eddie Andresen bidrar på henholdsvis saksofon og perkusjon.
– Denne unike opplevelsen bør du få med deg. Det er fri entré, men vi er frimodige og ber om en god kollekt, sier Harila.

Koret divisi deltar i Olavskirken søndag 3. februar kl 11.

 

28.01.19
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Share Button
Print Friendly and PDF