Tine om musikerlivet og tiden som kreftpasient

Tine Thing Helseth kommer med sin trio til Festsalen på Modum Bad torsdag 15. februar. Før konserten deltar hun i kveldsmesse i Olavskirken, hvor hun deler tanker om sitt musikerliv og sin tid som kreftpasient.

Nyhetsartikkel publisert 02/02/24

Tine Thing Helseth kommer med sin trio til Festsalen 15. februar. Før konserten deltar hun i kveldsmessen i Olavskirken hvor hun snakker om sitt musikerliv og om sin tid som kreftpasient. Foto: Anna-Julia Granberg

 

Den kjente trompetisten Tine Thing Helseth har gjestet Modum Bad tidligere. Nå kommer hun tilbake til Festsalen med sin trio. Før konserten i Festsalen kl. 20, deltar hun i kveldsmessen i Olavskirken kl. 18.00. Der skal hun i samtale med sykehusprest Anders Heskestad Mikalsen snakke om sitt musikerliv – og om sin tid som kreftpasient.

Verden rundt

Helseth har for lengst etablert seg som en internasjonalt anerkjent trompetist. Hun er også vokalist. Trompetisten har blant annet solgt til gullalbum, vært solist med ledende orkestre verden rundt, laget sin egen festival og skapt brassensemblet tenThing.

Allsidig trio

Sammen med pianist Gunnar Flagstad og gitarist Jarle G. Storløkken danner hun en svært allsidig trio. De har musikk fra adskillige sjangre på repertoaret. Flagstad og Storløkken har i tillegg til å turnere med Thing Helseth, spilt med en rekke andre grupper og medvirket på flere utgivelser, inkludert Thing Helseths Never Going Back fra 2017.

Fra rock til barokk

Mottoet for konserten er at god musikk er god musikk, uansett sjanger. Her får publikum servert alt fra svensk progrock og nordiske folketoner, til barokkmusikk av Johann Sebastian Bach, neotango av Astar Piazzolla, jazzrock av Joni Mitchell og noen av Thing Helseths egne stykker. Det blir en avslappet kveld i Festsalen på Modum Bad, med musikk for alle og enhver.

Dato: 15. februar
Kl.: 20.00
Festsalen, Modum Bad
Kjøp billetter her

Se NRK-programmet om Tine Thing Helseth her.

02.02.24
info@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF