– Stolte av tilbudet til sykepleierne

– Vi er stolte av tilbudet som våre medlemmer får ved Modum Bad, sa leder Lill Sverresdatter Larsen i Norsk sykepleierforbund (NSF) da hun besøkte Kildehuset torsdag 28. september.

Nyhetsartikkel publisert 05/10/23

Gruppebilde på trappen til Kildehuset.

Leder av Norsk sykepleierforbund Lill Sverresdatter Larsen (i midten) foran Kildehuset på Modum Bad sammen med (fra venstre): administrerende direktør Kari-Jussie Lønning og tillitsvalgt for NSF, Mette Madsen, begge Modum Bad. Videre mot høyre: nestleder Kai Øivind Brenden og leder Lill Sverresdatter Larsen, leder Ingunn Amble ved Villa Sana, lege og PhD-kandidat Ingrid Taxt Horne og spesialist i klinisk sykepleie Marit Hvidsten.

Sammen med nestleder Kai Øivind Brenden er sykepleierforbundets leder for tiden på rundreise i Viken.
– Vi ønsker å gjøre oss godt kjent med sykepleierforbundets virke i de ulike kommunene, sa Larsen.

Stor pågang

På Modum Bad fikk de en god orientering om både rådgivningen og kursene som tilbys sykepleierne. De fikk også høre om den store pågangen av sykepleierforbundets medlemmer som ønsker å benytte seg av tilbudet ved Villa Sana – seksjon for arbeidshelse.
– Tilbudet er for lite i forhold til pågangen. Vi må se på behovet ute i tjenestene. Dette er også et arbeidsgiveransvar, sa Larsen.

Direktør Kari-Jussie Lønning orienterer om Modum Bad

Direktør Kari-Jussie Lønning orienterer om Modum Bad.

 

Givende og krevende

Marit Hvidsten

– Sykepleieryrket er givende, men det er også et yrke som er krevende, både kroppslig og mentalt, sier Marit Hvidsten.
Hun er spesialist i sykepleie og møter de fleste av sykepleierne som kommer til Modum Bad for å få kurs og rådgivning. Hun erfarer at en samtale med en erfaren fagperson og veileder kan være til stor hjelp.

– Se valgmuligheter

– Ved Villa Sana – seksjon for arbeidshelse har vi lang erfaring i å gi hjelp til å få tak i egne ressurser og se nye muligheter. Gjennom samtaler og rådgivning bidrar vi til å definere utfordringer, forstå vanskelige situasjoner og se valgmuligheter. Målsettingen er å bidra til å styrke bevisstheten om egen rolle som yrkesutøver, forebygge utbrenthet og fremme helse og livskvalitet, sier Hvidsten.

Les mer om tilbudet til sykepleiere her.

info@modum-bad.no

 

Share Button
Print Friendly and PDF