Slampoesi og kjærlige sanger

Slampoesi og kjærlige sanger. Forestillingen "Og glimtvis er vi vakre", som fremføres i Festsalen 11. mai, byr på begge deler

Nyhetsartikkel publisert 29/04/22

 

Hans Olav Baden

–”Og  glimtvis er vi vakre” er en vakker forestilling med invitasjon til å tre fram i all vår feilbarlighet, sier kulturleder Hans Olav Baden ved Modum Bad.

Å varme seg på

Vi mennesker kommer ofte til kort. Vi vil gjerne lykkes i forhold, med karriere og i det sosiale liv. Vi vil det gode, men så får vi det bare ikke alltid helt til. “Og glimtvis er vi vakre” er et forsvar for alle oss som ikke alltid er på høyden, som kanskje bærer på skam og som trenger desto mer kjærlighet. Med Torill Beate Nilsens varme sanger om kjærlighet, Tove Brovold Vasaasens nydelige fløytespill og Sidsel Juell Theisens nakne slampoesi er dette en kveld å varme seg på.

 

“Og glimtvis er vi vakre” er et forsvar for alle oss som ikke alltid er på høyden”

 

Slampoet og kulturarbeider

Sidsel Juell Theisen er tidligere pasient ved Modum Bad, og gleder seg til å komme tilbake til et sted som har betydd mye for henne. Nå er hun aktiv som slampoet og kulturarbeider.
– Slampoesi er en spennende og fascinerende uttrykksform, sier Baden.
– På mange måter er det en blanding av diktopplesning, rap, standup og Spoken Word. Jeg ser frem til å fylle Festsalen til andre uttrykksformer enn bare musikk i tiden fremover. Dette blir første eksempel på en bred kulturell profil på Modum Bad.

På halling

Sangene du får høre er blant annet Torill Beate Nilsens egne tonesettinger av kjærlighetsdikt av Hedmarksforfattere og hennes egne oversettelser til halling.
Torsdag 12. mai blir det arrangert workshop med Sidsel Juell Theisen for pasientene på Villa Cultura.

“Slampoesi er en spennende og fascinerende uttrykksform”

 

Aktører

  • Sidsel Juell Theisen Slampoet, folkesanger og filolog. Hun jobber med musikk for eldre med demens. Hun er Innlandsmester i slampoesi, og skriver for tiden bok om slampoesi som medisin.
  • Torill Beate Nilsen Opprinnelig hallingdøl. Hun opptrer gjerne alene med piano, eller sammen med andre musikere under navnet “Fivreld”. Hun er opptatt av at sangene hun synger skal formidle historier, og at de skal røre hjertene til de som hører på.
  • Tove Brovold Vasaasen En allsidig og erfaren musiker som spiller mange ulike instrumenter, blant annet fløyter, saxofon, bass og gitar. Hun har lang fartstid både fra turné med Rikskonsertene, som band- og studiomusiker.

 

Dato/tid: Onsdag 11. mai kl. 20.00
Sted: Modum Bad, Festsalen
Billetter: Kr. 220,-
(pasienter halv pris i resepsjonen)

Share Button
Print Friendly and PDF