Schjøll til begeistringsseminar i Kildehuset

For tredje år på rad innbyr Modum Bad til en dag med inspirasjon for å styrke og ivareta seg selv, og samtidig bidra til et godt miljø på arbeidsplassen.

Nyhetsartikkel publisert 03/08/16

HMS-uka 2015. Blomsterhandler Finn Schjøll på besøk i Kildehuset. Holdt foredrag om livet sitt.

Livet har ikke alltid vært lett for blomsterhandler og TV-kjendis Finn Schjøll. Han gir sin ærlige livsfortelling i Kildehuset 15. september.

 

Torsdag 15. september holdes et heldagsseminar i Kildehuset med fokus på livskunst, samhold og positiv kommunikasjon.

– Dagen vil gi motiverende innspill og tips til konkrete grep, lover Kildehusets leder Jorunn Tangen Hole.
– I år vil Norges mest kjente blomsterhandler Finn Schjøll, glede oss med sitt nærvær. Han vil på en engasjerende, morsom og rørende måte dele historien om sitt eget liv. Til tross for en vellykket fasade med hvit skjorte, designerbriller og krokodillesko, har ikke livet alltid vært så lett for TV-kjendisen, sier Tangen Hole.
Overskriften for Schjølls innlegg er: «Ikke tro at allting er som du tror!»

Konstruktiv kommunikasjon

5630

Jorunn Tangen Hole

Høstens store inspirasjonsseminar arrangeres med spesiell tanke på å gi arbeidsmiljøet rundt om i firmaer og bedrifter et godt og positivt påfyll.
– I en hektisk jobbhverdag med stort produksjonspress kan samhandlingen og kommunikasjonen på arbeidsplassen bli skadelidende. Konflikter oppstår og man må bruke tid på å løse opp flokene i etterkant, sier Tangen Hole.
Konstruktiv kommunikasjon på arbeidsplassen er derfor tema for terapeut Egil Halleland når han vil på seminaret vil øse av sin kompetanse. Halleland har lang erfaring som familieterapeut og er en mye brukt kursholder og foreleser. De siste årene har han ledet prosjektet «Rask psykisk helsehjelp» i Modum og Sigdal.

Mobilisere egne ressurser

Fra Modum Bads egne rekker vil også helsesportspedagog og idrettsleder Bjørnar Johannessen delta.
– Han er i sitt ess når han kan motivere andre til å ta tak i egne ressurser og mobilisere for å få til positiv utvikling og endring, sier Hole.
Johannessen vil også i år ta deltakerne med ut en tur og komme med innspill til fysisk aktivitet og trening i en hektisk hverdag. Han vil vise enkle, effektive øvelser som bidrar til å forebygge belastningsskader.
Kildehuset gir rabatt dersom flere fra samme virksomhet melder seg på seminaret.
– Ta kontakt med oss for tilbud om redusert pris, avrunder Hole.

Les mer og meld deg på seminaret her.

 

Kildehuset - høsten 2015

For tredje år på rad innbyr Modum Bad til inspirasjonsdag i Kildehuset.

03.08.16
infoleder@modum-bad.no

 

 

 

 

Share Button
Print Friendly and PDF