Pasienter holder minneforelesningen

Til årets minneforelesning ved Modum Bad er tidligere pasienter invitert til å fortelle om sitt liv og sin historie.

Nyhetsartikkel publisert 30/08/16

Statue - skulptur i parken - tatt av pasient Merete H. (Høidal) Ønsker bare Merete H. som fotobyline på bildet. Kan brukes vederlagsfritt, men ikke i store opplag som postkort etc.

Gordon Johnsens minneforelesning holdes i Festsalen 7. september 2016 kl 19.00. Fri entré. FOTO:  Merete H.

Modum Bad inviterer hver høst til en forelesning om aktuelle samfunnsspørsmål knyttet opp mot psykiatrien. Gordon Johnsens minneforelesning holdes til minne om grunnleggeren av Modum Bad – Gordon Johnsen. Per Fugelli, Per Arne Dahl og Johan Kaggestad er blant foreleserne som de siste årene har stått på talerstolen i Festsalen.

Modige

Denne høsten er det tidligere pasienter som skal få slippe til.
– Det er jo pasientene vi er til for. Mennesker som kommer til Modum Bad for å få hjelp med livene sine gir seg i kast med et prosjekt som viser imponerende mot, sier administrerende direktør Ole Johan Sandvand.
I 25 år har han stått ved roret på Modum Bad. Våren 2017 går han av med pensjon. Et ønske han har hatt, er å slippe pasientene til på minneforelesningen. Onsdag 7. september blir det en realitet. Da vil fire tidligere pasienter dele erfaringer fra sitt liv og sin historie. Årets minneforelesning har fått tittelen: Livsskildringer fra Modum Bad – pasienters fortellinger.

Musikalske improvisasjoner

Tord_Gustavsen Tore_Brunborg
På scenen i Festsalen vil også de kjente musikerne Tord Gustavsen (til venstre) og Tore Brunborg stå. De vil servere improvisasjoner på henholdsvis klaver og saksofon.  Minneforelesningen starter kl 19.00. Det er fri entré. I Café Thaulow er det mulighet for å kjøpe lapskaus, kringle og kaffe fra kl 17.00.
Les om Gordon Johnsens minneforelesning 2015.

 

08.07.16
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF