Nyhetsbrev erstatter Badeliv

Magasinet Badeliv blir nå erstattet med et nyhetsbrev sendt på mail. Meld deg på for å få fagstoff, kirke- og kulturprogram, kurstilbud samt andre nyheter fra oss!

Nyhetsartikkel publisert 22/02/23

Har du abonnert på vårt magasin Badeliv? Nå erstattes det med nyhetsbrev som du kan få via din mail. Meld deg på her.

 

Modum Bad har i en årrekke gitt ut gratismagasinet Badeliv. Gjennom bladet har vi gitt våre abonnenter innblikk i hva som skjer hos oss.

Fagstoff

– I Badeliv har vi skrevet artikler fra de ulike fagfeltene hvor vi tilbyr behandling: Angst, depresjon, spiseforstyrrelser, traumer og familie/samliv. Vi har også brakt nytt fra den spennende forskningen som vårt Forskningsinstitutt bidrar med. Akkurat nå har vi for eksempel 12 doktorgrader på gang, noe vi er veldig stolte av – og som vi vet gir verdifull kunnskap inn i behandlingen av psykiske lidelser, sier kommunikasjonssjef Unni Tobiassen Lie.

Forebyggende tilbud

I Badeliv har vi i tillegg omtalt våre tilbud ved vårt kurs- og kompetansesenter. Vi har også fortalt om våre tilbud på Institutt for Sjelesorg, samt vårt kirke- og kulturtilbud.

Du kan fortsatt laste ned alle tidligere utgaver av Badeliv digitalt her.

Nyhetsbrev

– Nå tar vi en foreløpig pause i utgivelsen, men du har fortsatt mulighet til å følge oss gjennom vårt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet vil sendes ut på mail med jevne mellomrom, og det vil gi deg faglig påfyll og samme innblikk i hva som skjer hos oss.

Meld deg på nyhetsbrev-foto-med-link

Velg temaer

Fordelen med nyhetsbrevet er at du nå kan få nyheter oftere fra oss. Badeliv kom to ganger i året. Nyhetsmailene vil komme oftere – mest sannsynlig én gang i måneden.
– I tillegg kan du selv velge hvilke temaer du ønsker informasjon om, sier Tobiassen Lie.

Du kan velge mellom kategoriene:

  • Nytt fra Modum Bad
  • Alle kurs
  • Fagkurs traume
  • Opplæringskurs i familie og samliv
  • Arbeidshelsekurs/rådgivning Villa Sana
  • parsamtaler
  • Samlivskurs
  • Institutt for Sjelesorg

Her finner du linken til påmelding nyhetsbrev. Husk å holde e-postadressen din oppdatert!

22.02.23
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF