Familievennlig Modum Bad-dag 28. august

Årets Modum Bad-dag byr på familiegudstjeneste og aktiviteter. "Kroppsopplevelser på ville veier" er temaet for miniforedraget som holdes av KariAnne Vrabel.

Nyhetsartikkel publisert 12/07/16

Modum Bad-dagen 2015. Barnas drømmehage. Ansiktsmaling. Skattejakt. Maling

Barna møter disse koselige piratene i Barnas Drømmehage.

 

Modum Bad-dagen 2015.Maria Arredondo og Torstein Sødal synger og blir interjvuet av prest Jon-Erik Bråthen i gudstjenesten.

Modum Bad-dagen starter med en utendørs familiegudstjeneste i parken kl 11.

Familiegudstjeneste

Modum Bad-dagen legges i år opp til å være enda mer familievennlig enn tidligere. Den starter i parken med en utendørs gudstjeneste som vil være tilrettelagt for barn. Barnekoret Begeistring fra Skotselv er invitert til å synge, og sykehusprestene Jon-Erik Bråthen og Inger Ma Bjønnes legger opp til en time som involverer barna gjennom blant annet kreativ bønnevandring.

Psykolog KariAnne Vrabel

Psykolog KariAnne Vrabel holder foredraget “Kroppsopplevelser på ville veier” på Modum Bad-dagen.

Aktiviteter og miniforedrag

Deretter fortsetter dagen med aktiviteter i Barnas Drømmehage hvor barna kan få boltre seg. Psykolog KariAnne Vrabel vil holde miniforedraget “Kroppsopplevelser på ville veier” i Festsalen. Hennes foredrag vil dreie seg om hvordan vi kan bidra til å stoppe utviklingen av kropps- og skjønnhetsidealer som rammer bredt og gjør at mange føler seg mislykket. Vrabel har doktorgrad i spiseforstyrrelser og jobber til daglig med disse utfordringene. Hun vil belyse ulike sider ved det store kroppsfokuset vi opplever i dagens samfunn, sette det i kulturell kontekst og gi konkrete råd om hva man skal gjøre når det sunne blir usunt. Foredraget er tilpasset foreldre, og de som jobber med barn i barnehager og skoler. Det er gratis entré og ingen påmelding.

Se program for dagen nedenfor.

Modum Bad-dagen 2015. Barnas drømmehage.
I Barnas drømmehage blir det aktiviteter for barna.

 

Kate Gulbrandsen til konsert

Til ettermiddagens konsert kommer musikerne Kate Gulbrandsen og Jan Morten Helgestad. Kate Gulbrandsen er for de fleste kjent som Norges representant i Melodi Grand Prix i 1987 med sangen “Mitt liv”. Under årets melodifestival dukket hun igjen opp på scenen. Kate er i dag bosatt i Hokksund i Øvre Eiker. Flere ganger har hun hatt konsertsamarbeid med musiker og sanger Jan Morten Helgestad fra Skotselv. Nå tar de med seg sine musikervenner til Modum Bad, hvor de vil holde en utendørs konsert i parken. På programmet står kjente og kjære sanger med allsangpotensiale, samt en del låter med futt og fart.

Bli kjent

Som alltid vil det være salg av lapskaus, rømmegrøt, pølser, kaffe og kaker  i parken. Det vil dessuten bli mulighet for en omvisning på området – samt mulighet for å bli bedre kjent med Kildehuset og Institutt for Sjelesorgs tilbud.
Alle aktiviteter på Modum Bad-dagen er gratis, både for barn og voksne.

PROGRAM

11.00 Gudstjeneste i parken. Barnekoret Begeistring deltar. (Dersom regnvær holdes gudstjenesten i Olavskirken)
12.30 Salg av lapskaus, rømmegrøt, pølser, kaffe og kaker
BARNAS DRØMMEHAGE åpner.
13.00 Omvisning v/driftssjef Finn Ellingsrud.
13.45 – 14.15 “Kroppsopplevelse på ville veier”. Populærfaglig foredrag med psykolog og PhD KariAnne Vrabel.
14.30 Konsert i parken med Kate Gulbrandsen og Jan Morten Helgestad m/band (til ca. 15.30)

infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF