Julekonsert og julemarked for Kongo

Modum Bad inviterer til både julekonsert og julemarked for Kongo onsdag 13. desember. Se bilder av de flotte julevarene her.

Nyhetsartikkel publisert 03/12/17

Både pasienter og ansatte har laget mange flotte julegaver som selges på markedet før julekonserten 13. desember. Fra v.: Grete Edland Westerlund, Hilde Opstvedt og Helge Harila.

Det er Modum Bads egen kulturleder Helge Harila som sammen med sitt band skal skape julestemning i Festsalen onsdag 13. desember.

– Vi byr på kjente og kjære julesanger, samt noe rykende ferske, sier Harila.
Med seg på scenen har han et knippe dyktige, lokale musikere: Jan Ekornrud på bass, Helge Nysted på piano, Trym Gjermundbo på trommer og Madeleine Ossum på fiolin.

Julemarked før konserten

Før konserten inviterer Modum Bads Kongo-komité til julemarked i Café Thaulow. Der vil det bli salg av flotte produkter, laget av både ansatte og pasienter.
– Vi har fått inn mange koselige og nyttige juleting. Her blir det mulighet til å sikre seg flotte julegaver,  sier Grete Edland Westerlund og Hilde Opstvedt i Kongo-komiteen.
På julemarkedet selges også julekaker og julegrøt.

-Gir god mening

Sammen med organisasjonen Join Good Forces støtter Modum Bad voldsutsatte kvinner og barn i det østlige Kongo. Overskuddet fra julekonserten samt inntektene fra julemarkedet vil gå til dette prosjektet.

– Å knytte julekonserten opp mot Modum Bads Kongo-prosjekt, gir god mening. Det er derfor med stor glede vi slår sammen julemarkedet og julekonserten i år, sier Harila. 


Tre fuglekasser, et bilde signert kunstner Liv Grønlund, samt to lappetepper – et laget av pasienter på traume og et av kjøkkenpersonalet, loddes ut.

Julemarkedet starter kl 17.30 i Café Thaulow. Konserten begynner kl 19.30. Billettpris: kr. 290,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan også kjøpes ved inngangen

 

28.11.17
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF