Julekonsert og julemarked for Kongo

Modum Bad inviterer til både julekonsert og julemarked for Kongo onsdag 13. desember. Se bilder av de flotte julevarene her.

Både pasienter og ansatte har laget mange flotte julegaver som selges på markedet før julekonserten 13. desember. Fra v.: Grete Edland Westerlund, Hilde Opstvedt og Helge Harila.

Det er Modum Bads egen kulturleder Helge Harila som sammen med sitt band skal skape julestemning i Festsalen onsdag 13. desember.

– Vi byr på kjente og kjære julesanger, samt noe rykende ferske, sier Harila.
Med seg på scenen har han et knippe dyktige, lokale musikere: Jan Ekornrud på bass, Helge Nysted på piano, Trym Gjermundbo på trommer og Madeleine Ossum på fiolin.

Julemarked før konserten

Før konserten inviterer Modum Bads Kongo-komité til julemarked i Café Thaulow. Der vil det bli salg av flotte produkter, laget av både ansatte og pasienter.
– Vi har fått inn mange koselige og nyttige juleting. Her blir det mulighet til å sikre seg flotte julegaver,  sier Grete Edland Westerlund og Hilde Opstvedt i Kongo-komiteen.
På julemarkedet selges også julekaker og julegrøt.

-Gir god mening

Sammen med organisasjonen Join Good Forces støtter Modum Bad voldsutsatte kvinner og barn i det østlige Kongo. Overskuddet fra julekonserten samt inntektene fra julemarkedet vil gå til dette prosjektet.

– Å knytte julekonserten opp mot Modum Bads Kongo-prosjekt, gir god mening. Det er derfor med stor glede vi slår sammen julemarkedet og julekonserten i år, sier Harila. 


Tre fuglekasser, et bilde signert kunstner Liv Grønlund, samt to lappetepper – et laget av pasienter på traume og et av kjøkkenpersonalet, loddes ut.

Julemarkedet starter kl 17.30 i Café Thaulow. Konserten begynner kl 19.30. Billettpris: kr. 290,-
Forhåndsbestilling av billetter på telefon: 32 74 97 00 (mandag til fredag kl. 10.00 – 15.30)
Billetter kan også kjøpes ved inngangen

 

28.11.17
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF