Inviterer til julemarked 4. desember

Modum Bad inviterer til julemarked onsdag 4. desember. Inntekten av salget går til arbeid blant kvinner og barn i Kongo.

Nyhetsartikkel publisert 28/11/19

Helle Myrvik og Grete Edland Westerlund i Kongo-komiteen viser fram noe av det som skal loddes ut på julemarkedet.

Modum Bad inviterer onsdag 4. desember til julemarked i Café Thaulow (de ansattes kantine). Der selges flotte julevarer som både ansatte og pasienter har laget. Inntekten av salget går til voldsutsatte kvinner og barn i Kongo.

Julegaveideer

– Vi har blant annet koselige hjemmelagde ting som juleløpere, grytekluter, votter og vesker.  I tillegg kan vi by på masse julepynt, julegodt og hjemmelagde julekaker. Rett og slett mange gode julegaveideer, sier leder for Kongo-komiteen, Helle Myrvik.
Det vil også bli mulighet til å kjøpe lodd. Blant gevinstene er flotte dekorerte fuglekasser, et stort tovet slumreteppe, nydelige juleløpere og tovede votter. I tillegg kan man få kjøpt julegrøt, kaffe og kaker.

Noen av de flotte julevarene kan du kjøpe lodd på. Blant annet en mariusgenser som strikkes til markedet.

 

Fredsprisvinner

Inntektene fra julemarkedet går til et hjelpeprosjekt i den østlige delen av det krigsherjede landet Kongo. Via organisasjonen JOIN Good Forces støtter Modum Bads ansatte de to modige kvinnene Mama Jeanne og Mama Jeanette. De driver et viktig arbeid blant voldsutsatte kvinner og barn i det afrikanske landet. Mama Jeane og Mama Jeanette har i mange år samarbeidet med årets fredsprisvinner, den verdenskjente legen Denis Mukwege. Mukwege har vært en sterk talsmann for kongolesiske kvinner. De er ofre for den seksualiserte volden som preger den brutale krigen. Mange av disse ofrene har blitt hjulpet tilbake til livet gjennom støtte fra JOIN good forces. Les mer om Modum Bads humanitære engasjement her.

Se bilder av noen av julevarene som skal selges på markedet her:

Alle er velkommen til julemarked i Café Thaulow på Modum Bad onsdag 4 . desember kl 14.00 – 18.00.

22.11.19
infoleder@modum-bad.no

 

 

Share Button
Print Friendly and PDF