Instituttet etablerer seg på Sørlandet

Institutt for Sjelesorg etablerer seg på Sørlandet. Mandag 5. september blir det åpning med blant andre biskop Stein Reinertsen til stede.

Nyhetsartikkel publisert 31/08/16

Arne Tord Sveinall, instituttlektor, Institutt for Sjelesorg, portrett

Arne Tord Sveinall, instituttlektor ved Institutt for Sjelesorg, er leder for den nye avdelingen på Sørlandet.

 

Institutt for Sjelesorg ved Modum Bad etablerer seg på Sørlandet. Mandag 5. september blir det offisiell åpning av «Avdeling Sør». Biskop Stein Reinertsen og varaordfører i Kristiansand, Jørgen Kristiansen, vil være til stede sammen med andre inviterte gjester.

– Vi gleder oss til å starte en avdeling på Sørlandet. Fra første planleggingsmøte har vi følt oss svært velkommen, og vi opplever allerede stor etterspørsel og interesse for vår virksomhet, forteller daglig leder Kristin Leite ved Institutt for Sjelesorg, Modum Bad.

På Gimlekollen

Avdeling Sør vil tilby veiledning og sjelesorg til ansatte i kirker og organisasjoner, samt kurs med ulike sjelesorgfaglige temaer. Kontoret vil ha tilholdssted på Gimlekollen, NLA Mediehøyskolen.
– Gimlekollen har flotte lokaler, både til samtaler og kursvirksomhet – og det er enkelt å komme seg til dit, opplyser Leite.

God kompetanse

Instituttlektor Arne Tord Sveinall vil være leder for den nye avdelingen på Sørlandet. Sveinall har i en årrekke vært en profilert sjelesørger, tilknyttet Institutt for Sjelesorg, Modum Bad.
– Han innehar en svært god kompetanse innen sjelesorg, veiledning og undervisning, sier Leite.
Sveinall selv gleder seg til å starte opp.
– Jeg ser frem til hyggelige samarbeidsrelasjoner i Kristiansandsområdet, både gjennom veiledning og kursvirksomhet, sier han.

Ønsker du å komme i kontakt med eller få mer informasjon om Avdeling Sør, send mail til arnetord.sveinall@sjelesorg.no

Les mer om Institutt for Sjelesorg her.

 

Kristiansand 22 Mai 2007 Flyfoto fra Gimlekollen Mediesenter og området rundt som ligger på Gimlekollen i Kristiansand . I bakgrunnen ser vi Tretjønn som er en flott tjønn som brukes som badeplass . OBS! Ubehandlet bilde .

Institutt for Sjelesorg vil etablere seg i lokaler på Gimlekollen mediasenter.

Share Button
Print Friendly and PDF