Hvilepuls med salmer og jazzpiano

Jens Andreas Kleiven kommer til Hvilepuls-konsert i Olavskirken onsdag 15. juni. Fra flygelet vil han trylle fram meditativ, improvisert musikk for sjelen.

Nyhetsartikkel publisert 24/05/22

Jens Andreas Kleiven blir å høre i Olavskirken onsdag 15. juni kl 20.

Selv kan du som publikummer lene deg tilbake i stolen og nyte en pianist og sanger av ypperste klasse.
– Jeg spiller på kombinasjonen av min jazzbakgrunn og kirkemusikkbakgrunn. Altså en blanding av salmer og jazzpiano i en meditativ tapning, sier Kleiven selv om konserten.

Hørt, men ikke sett

Jens Andreas Kleiven har du helt sikkert hørt spille og synge mange ganger, men du har antageligvis ikke sett han.
– Han er hyppig brukt som sanger og korist på diverse TV-produksjoner som Idol, The Voice, Skal vi danse, for å nevne noe. I tillegg til å ha en fantastisk stemme, er han også en fremragende pianist, sier kulturleder Hans Olav Baden.
Kleiven har sin musikkutdannelse fra Norges musikkhøgskole. Han har gitt ut flere plater under eget navn, og har også sin egen jazztrio som er svært aktiv.

Musikk i stillhetens rom

Hvilepuls er en ny konsertserie i Olavskirken. Midt i uka fylles kirkerommet med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. Det skal være en musikalsk oase midt i alt som skjer. Hvilepuls er en meditativ konsertserie cirka én onsdag i måneden. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls.
Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 100,-. Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen, på nett via Modum kulturhus, eller i døra.

Onsdag 15. juni kl 20.00
Olavskirken, Modum Bad
www.modum-bad.no/kultur

24.05.22
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF