Deltar i gudstjenesten og holder konsert

Musiker Jan Groth kommer til Modum Bad-dagen 26. august.

Nyhetsartikkel publisert 15/07/12

Jan Groth
Jan Groth vil delta i utendørsgudstjenesten og holde konsert i parken.

Jan Groth er en kjent veteran i norsk musikermiljø. Mest kjent er han kanskje som vokalist, organist og gitarist i Aunt Mary -Norges første heavy-rock gruppe. Han har også vært en markant musiker i norsk kristenrock og -pop, med et solid bein også innenfor gospelmiljøet.

Samtale, sanger og salmer

Søndag 26. august kommer den kjente musikeren til Modum Bad-dagen. I tillegg til en utendørskonsert i parken, hvor han har med seg sin bror Hans-Erik, vil han delta i gudstjenesten. Groth vil samtale med prest Jon-Erik Bråthen om sin kristentro. Han vil også bidra med sanger og salmer, blant annet av Aage Samuelsen.

Utendørsgudstjeneste i parken
Fra fjorårets utendørsgudstjeneste i parken.

Drømmehage

Modum Bad-dagen starter som i fjor med utendørs gudstjeneste i parken. Etter gudstjenesten blir det salg av rømmegrøt, lapskaus, pølser, kaker og kaffe.

Barna kan boltre seg i Barnas drømmehage, der de kan hoppe i hoppeslottet, få ansiktsmaling, spille på lykkehjulet eller kjøre med hest. Alle aktiviteter i drømmehagen er gratis.

Drømmehagen
Aktivitetene i Drømmehagen er gratis for barna.

Historisk sus og konsert

Årets Modum Bad-dag vil ha et historisk sus over seg. Fra scenen vil man få et historisk tilbakeblikk. Det blir også mulighet for historiske vandringer på Modum Bads område, både innendørs og utendørs.

Dagen i parken avsluttes med en konsert med Jan og Hans-Erik Groth.

PROGRAM:
11.00 Friluftsgudstjeneste i parken med sykehusprestene Jon-Erik Bråthen og Inger Ma Bjønnes. Sang og musikk v/ Jan Groth, som også samtaler med Bråthen om tro og tvil.
12.30 Kioskene/Barnas drømmehage åpner. Salg av rømmegrøt, lapskaus, kaker, kaffe, pølser, brus og is.
12.50 Good Old Days-musikk i Paviljongen
13.00 Historiske tilbakeblikk
13.30 Guidede turer på området
14.30 Konsert i parken med Jan og Hans-Erik Groth

Share Button
Print Friendly and PDF