Gratis webinar. Tema: selvmord

Modum Bad-konferansen med temaet selvmord er utsatt til neste år. Vi gir deg i stedet en times gratis webinar med blant andre helseminister Bent Høie.

Nyhetsartikkel publisert 29/10/20

Modum Bad-konferansen i Gamle Logen i Oslo utsettes til neste år, men du kan få med deg webinaret ved å klikke på linken i saken nedenfor.

Høstens Modum Bad-konferanse som skulle vært holdt i Oslo 30. oktober, er av smittevernhensyn utsatt til neste år. Konferansen er erstattet med en times webinar hvor blant andre helseminister Bent Høie deltar. Webinaret er gratis. Linken finner du i avsnittet nedenfor.

Helseminister Bent Høie (til høyre) i samtale med psykiater og leder av Villa Sana, Ingunn Amble. John Ove Andersen fra TV Modum rigger kamera. Foto: Jorunn Tangen Hole.

Viktig tema

– Selv om vi har utsatt konferansen til 2021, ønsker vi å løfte fram det viktige temaet selvmord, sier prosjektleder Helle Myrvik i Modum Bads kurs- og kompetansesenter (MBKK).
Det er derfor laget et webinar basert på konferanseprogrammet «På livet løs – selvmordet sett fra berørte, pårørende og hjelperes perspektiv». I webinaret, som varer en drøy time, deltar også helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Webinaret er tilgjengelig og gratis for alle. Du finner det ved å klikke på lenken her. (tilgjengelig fra fredag 30. oktober kl. 9.00)

Påmelding åpnet

– Hjelp oss gjerne med å spre info om både webinaret og neste års konferanse, sier Myrvik.
Modum Bad-konferansen 2021 vil gå av stabelen med samme innhold og program fredag 29. oktober i Gamle Logen i Oslo. Det er allerede åpnet for påmelding til neste års konferanse:
Klikk her.

29.10.20
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF