Få med deg frokost, foredrag og kino

Verdensdagen for psykisk helse markeres i år med et arrangement for seniorer.

Nyhetsartikkel publisert 07/10/12

Verdensdagen for psykisk helseSeniorer fra Modum og Øvre Eiker kommuner er hjertelig velkommen til Modum kulturhus onsdag 10. oktober. Der vil det tilbys frokost, foredrag og kinofilm.

Det er Modum kommune, Folkeuniversitetet, Mental Helse, Øvre Eiker kommune og Modum Bad som inviterer til markering av Verdensdagen for pyskisk helse 2012. Målet er å bidra til en dag med ettertanke, psykisk velvære, ny kunnskap samt mye glede og latter.

PROGRAM:
Kl 10.00 Stemningsfull frokost serveres Du kan orientere deg i kommunens mange lavterskeltilbud for eldre, samt hva lag og foreninger har å tilby.

Kl 11.00  foredrag v/ Ole Martin Kristiansen. Han vil snakke litt om psykiatriens historie og vilkår, og hva som skiller ”oss” fra ”dem”. Dette er senioruniversitetets foredrag i uke 41.

Kl 12.00 vises kinofilmen The Best Exotic Marigold Hotel. Filmen viser et møte mellom to ulike kulturer, men er mest av alt en hyllest til livet. Shakespeare in Love-regissør John Madden har med seg et stjernelag av britiske skuespillere (Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy, Tom Wilkinson m.fl.) i en feel-good-film full av livsvisdom, varme og humor.

Dagen avsluttes ca. kl. 14.15.

Hjertelig velkommen!

Arr: Modum kommune, Folkeuniversitetet, Mental Helse, Øvre Eiker kommune og Modum Bad.

Share Button
Print Friendly and PDF