Frode danser med strenger

Frode Alnæs byr på «dans med strenger» når han står på scenen i Festsalen med sin gitar onsdag 5. februar.

Nyhetsartikkel publisert 12/01/20

Alnæs regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. I 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, sin spilleglede og sitt smittende humør. Onsdag 5. februar står han på scenen i Festsalen for aller første gang.

Gitarvirtous

Alnæs er gitarvirtuosen og ”sjefen” i bandet Dance With A Stranger. Han er opphavsmann til samtlige av låtene til bandet som ble en av norsk pophistories store suksesser. Alnæs er mannen bak melodier som ”Long December Night”, ”Everyone Needs A Friend”, ”Invisible Man” og den verdenskjente ”Vitae Lux”.

Etterspurt

Frode Alnæs har gitt ut flere soloalbum. Høsten 2013 var han aktuell med ”Envy The Man” – en pop-plate fylt med både ballader og svingende up-tempo låter. Vinteren 2016 utga han instrumentalalbumet ”Kanestrøm” med sin tydelige signatur som gitarist og komponist. Vinteren 2018 var Alnæs premiereklar med soloforestillingen ”Min dans med strenger” som har høstet gode kritikker landet rundt. Han har også komponert opera og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. Alnæs er en etterspurt solist med ulike orkestre og ensembler.
Festsalen, 5. februar kl 19.30
Kjøp billetter her.

 

29.01.20
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Share Button
Print Friendly and PDF