Første ordinasjon i Olavskirken

Søndag 21. august er det ordinasjonsgudstjeneste på Modum Bad – den første i Olavskirkens historie.

Nyhetsartikkel publisert 01/08/16

 

Kjetil_Austad

Kjetil Austad bodde på Modum Bad i oppveksten. Olavskirken ble derfor et naturlig valg da 27-åringen skulle ordineres til prestetjeneste.

Det er Kjetil Austad (27) om skal ordineres til prestetjeneste. Han bodde på Modum Bad på 90-tallet da hans far, Arne Austad, jobbet som psykiater ved sykehuset.

«Badebarn»

-Selv om det er mange år siden jeg flyttet, betyr fortsatt “Badet” noe helt spesielt for meg, sier Kjetil Austad.
-Årene der var veldig viktige, og flere av mine nærmeste venner i dag er “badebarn” – barndomsvenner fra tiden der. Da jeg forstod at det var vanlig å legge ordinasjonen til sin hjemmekirke, ble Olavskirken mitt naturlige valg. Det er der jeg har mine første minner fra gudstjeneste og søndagsskole.

Biskopen deltar

Austad bosatte seg nylig i Ålesund og skal starte som kapellan i Sula sokn neste uke. Under ordinasjonsgudstjenesten i Olavskirken vil blant andre biskop Per Arne Dahl, Kjetil Austad, Helge Harila og Håkon Skagen medvirke. Alle er velkommen til kirkekaffe på Institutt for Sjelesorg etter gudstjenesten.

17.08.16
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF