Folkemusikk i stillhetens rom

Folkemusikkunstner Lajla Storli fremfører folketoner, bånsuller og tradisjonsmusikk i Olavskirken onsdag 31. august.

Nyhetsartikkel publisert 30/08/22

Lajla Storli vil sitte midt i kirkerommet når hun fremfører folketoner og bånsuller.

Lajla Storli er en av landets ledende folkemusikkunstnere. I Modum kommune er hun kjent for mange som sanger, musiker og musikklærer.
– Vi er stolte over å ha en så anerkjent folkemusiker boende i bygda, og gleder oss stort over at hun endelig kommer til Olavskirken, sier kulturleder Hans Olav Baden.

Fra Hardanger

Lajla Storli er oppvokst i Ullensvang i Hardanger, og er nå bosatt i Modum. Hun har jobbet som frilans musiker siden 2006. For henne er det viktig å formidle musikkens dybde og skape en god kommunikasjon mellom folketonene og publikum. På denne konserten vil hun sitte midt i rommet, og publikum vil få en ekstra nær og intim opplevelse av konserten, sittende rundt utøveren.

I stillhetens rom

Storli har satt sammen et vakkert program med blant annet folketoner og bånsuller som passer perfekt inn i konsertserien Hvilepuls. Hvilepuls er en konsertserie i Olavskirken på Modum Bad. Midt i uka fylles kirkerommet med lavmælte og vakre toner fra én eller to musikere. En meditativ konsertserie cirka én onsdag i måneden. Rommet fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls. Billetter kan kjøpes via nettsidene til Modum kulturhus.

Bestill billetter her (kr 100,-)

29.08.22
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF