Spreke Sunniva syklet

Barna var med og satte farge på Modum Bad-dagen.

Nyhetsartikkel publisert 25/08/10


Prest Sunniva Gylver valgte sykkelen som fremkostmiddel til Modum Bad.

Dersom du så en syklende, svartkledt skikkelse mellom Hokksund og Vikersund i morgentimene søndag 22. august, så var det sannsynligvis Sunniva Gylver du så. Dersom den syklende skikkelsen også hadde ordet PREST skrevet med store bokstaver bakpå ryggen, så var det helt sikkert henne. 

Miljøbevisst

Den miljøbevisste Oslo-presten foretrekker nemlig å ta toget, men siden toget ikke går lenger enn til Hokksund tidlig søndag morgen, valgte den spreke damen like godt å sykle de godt og vel 30 kilometerne det er til Vikersund.
– Det gikk helt fint, smilte Gylver, som etter den friske morgenturen som oppvarming leverte en flott tale til en fullsatt Olavskirke.

Ordet i sin makt

Gylver talte om ordet og hadde uten tvil ordet i sin makt.
– Ord kan være både under og forbannelse. Ord skal virke, og det gjør de – både på godt og vondt. Vi kan nok av og til være kresne på ord. Noen gang tar ord plassen for ord som heller hadde trengt å bli sagt, sa Gylver.
– Jesus legger lista ufattelig høyt for oss. Vi vil ikke klare det på egenhånd, men trenger både hjelp og nåde til å få det til. Og nåde når vi ikke får det til. Et ord er et under, men vi må selv gi det til hverandre!
 

Modum Bad-dagen bød etter festgudstjenesten på program både for små og store. Barnas Drømmehage på andre året var en suksess og engasjerte barn i maling, hopping, boksekasting og lykkehjul. Foredraget “Holde av, holde sammen og holde ut” samlet fullt hus i Festsalen. Festdagen i parken ble avsluttet med heftige cubanske rytmer med Hovedøen Social Club.

(Se flere bilder fra arrangementet nedenfor)

unni.tobiassen.lie@modum-bad.no


Gruppa Positiv Puls slo an tonen i Olavstonen og sørget for en flott start på gudstjenesten.


En fullsatt Olavskirke stemte med i salmesangen.


Geithus Musikkorps stiller hvert år opp på Modum Bad-dagen. Fra v.: Siri Merete Hovde, Pia Andersen, Bjørg Vik Støver og Eli Holth. 


Barnas Drømmehage var et like populært tiltak som i fjor. 


En sommerfugl-prydet Eline sammen med mamma Kristin Lærum. 


Lykkehjulet skapte engasjement blant store og små barn. 


Helene Berg Houmb (6) inntar en liten energibombe innimellom slagene i drømmehagen. 

Share Button
Print Friendly and PDF