Få hvilepuls med John Ole Morken

Folkemusiker, NRK-programleder og historieformidler John Ole Morken vil bidra til en mangfoldig kveld i Olavskirken 22. mai.

Nyhetsartikkel publisert 28/04/23

Folkemusiker John Ole Morken vil både spille og formidle musikkhistorie i Olavskirken 22. mai.

 

– I forlengelsen av 17.mai-helgen fyller vi Olavskirken med norsk folkemusikk og spennende historier fra en dyktig musiker og historieforteller, sier kulturleder Hans Olav Baden.
John Ole Morken er for mange kjent som programleder i NRK, med blant annet ansvar for programmet Folkemusikktimen.  Han er en felespiller fra Ålen i Trøndelag, men har i mange år bodd i Modum.

Feler og feleslåtter

Dette blir en mangfoldig kveld med en lokal kulturpersonlighet i Olavskirken, sier Baden.
Til Hvilepuls i Olavskirken på Modum Bad 22. mai har John Ole Morken med seg felene sine og feleslåtter. Slåttene har han etter felespillere han har møtt –og de som levde for lenge siden.
– Morken vil også krydre konserten med egne tekster om disse personlighetene.

“Slåttene har han etter felespillere han har møtt –og de som levde for lenge siden”

 

Musikk i stillhetens rom

Hvilepuls er en konsertserie med lave skuldre. Olavskirken fylles med stearinlys, og publikum inviteres til en konsertopplevelse med vakre øyeblikk og lav puls. Billettprisen er ekstra hyggelig, bare kr. 150,-.
– Du kan kjøpe på forhånd i resepsjonen på Modum Bad, på biblioteket i Vikersund, på nett via Modum kulturhus, eller i døra.

Kjøp billett til konserten her.

Mandag 22. mai kl. 20.
Modum Bad, Olavskirken
www.modum-bad.no/kultur

 

 

infoleder@modum-bad.no

 

 

Share Button
Print Friendly and PDF