Et nært møte med Kristian Kristensen

Kristian Kristensen, mannen bak hitene «Kan Du Lære Mæ?» og «Du ga mæ viljestyrke», kommer til Festsalen på Modum Bad 5. juni.

Nyhetsartikkel publisert 07/05/24

Artist Kristian Kristiansens tekster beskrives som varme, med såre og melankolske undertoner.

Kristensen har etablert seg som en av de virkelig store stemmene og låtskriverne her i landet.
– Etter fjorårets store suksess på “Hver gang vi møtes” på TV2 har han blitt allemannseie. Nå gleder vi oss veldig til at han tar med seg gitaren sin til den vakre Festsalen på Modum Bad, sier kulturleder Hans Olav Baden.

Noe på hjertet

Kristian Kristensen fra Harstad har markert seg som en artist som har noe viktig på hjertet. Med de nevnte suksesslåtene «Kan du lære mæ», «Du ga mæ viljestyrke», og ikke minst «Gressholmen», har Kristian med den store stemmen og det varme hjertet, kapret en plass hos det norske folk.
– Det gjelder både på streaming, men kanskje spesielt når han står live på en scene, sier Baden.

Startet på TV

Kristensen startet sin konsertkarriére på TV – først kjent som deltager i programmet «The Voice i 2013. I TV-2 programmet «Hver gang vi møtes» har tolkningene hans av andres låter, som Bjørn Eidsvågs «Eg Ser», gitt mersmak hos både kritikere og fans. De såre og melankolske undertonene ser ut til å treffe publikum på en spesiell måte.

Sterkt portrett

Kristensens siste album «2003», er hans personlige historie fra det å være en ung, usikker gutt som låste seg inn på gutterommet, til den personen han har blitt i dag. Et sterkt personlig portrett bakt inn i gode låter.
– Ikke gå glipp av et nært og personlig møte med en av våre største artister, sier kulturleder Baden.

 

 

Share Button
Print Friendly and PDF