Et mestermøte mellom far og datter

En av Norges største forfattere og en av Norges flotteste visekunstnere - far og datter. Den 13. oktober blir det et mestermøte mellom Edvard og Ine Hoem i Festsalen på Modum Bad.

Nyhetsartikkel publisert 26/09/22

Far og datter, Edvard og Ine Hoem, har opplevd stor suksess på hvert sitt felt. Foto: Jørgen Nordby.

Edvard Hoem har gledet lesere over hele Norge gjennom flere generasjoner, blant annet med romanene om forfedrene hans som utvandret til Amerika. Han har også skrevet utallige suksessrike teaterproduksjoner. Ine Hoem har gjort stor suksess med sin smakfulle visepop med sanger som «Jeg vil aldri hjem» og «Vi trenger ikke hage vi».

Samarbeid i 15 år

Det musikalske samarbeidet mellom far og datter Hoem, tok til for mer enn femten år siden, men ble først offentlig kjent i 2020 med den vakre gjendiktningen og versjonen av «Å, signa natt». Den ble blant annet framført på NRK Lindmo i desember samme år.
På Ine Hoems album «Alt vi har kjært» fra 2021 er alle tekstene skrevet av hennes far, Edvard. Noen av sangene har nyskrevne melodier av Ine, men andre er kjente salmer vi blant annet finner i salmeboken.

Sterke tekster

I samarbeid med produsent Markus Lillehaug Johnsen og noen fantastiske improviserende musikere, har Ine skapt et unikt univers i møte mellom visepop, jazz og salmer – samt Edvard sine tekster. Forbered deg på sterke tekster og vakre melodier!
Kveldsmessen i Olavskirken kl. 18:00 vil også preges av Edvard Hoems tekster. Velkommen også dit!

Bestill billetter her.

Onsdag 13. oktober kl. 20
Festsalen, Modum Bad
www.modum-bad.no/kultur

26.09.22
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF