Christian på norsk

Christian Ingebrigtsen har levd som verdensstjerne i den norsk-britiske popsuksessen A1. Mandag 18. september kommer han til Modum Bad med sin første soloplate med norske tekster.

Nyhetsartikkel publisert 31/08/23

Med seg på scenen har Christian Ingebrigtsen saksofonist Frøydis Grorud og pianist Trond Lien, som mange kjenner som tidligere saksofonist og pianist i Beat for beat på NRK.

– Jeg ville lage et album som er oppmuntrende og oppløftende for dem som lytter til det, sier Ingebrigtsen om utgivelsen «Vinger».

Toppet listene

Ingebrigtsen har toppet listene rundt om i hele verden sammen med gruppa A1. Han har også skrevet vinnerlåter for Melodifestivalen samt for artister som Sarah Brightman, Trygve Skaug, Vidar Johnsen, Rita Eriksen, Trine Rein, Maria Arredondo, Gaute Ormåsen med flere. I 2021 ga han endelig ut sin første soloplate med norske tekster.

Tolv grunnverdier

Det norske albumet er et prosjektalbum basert på bøkene «Moral Wings» av forfatteren Barnaba Ruggieri. Det handler om forfatterens forskning på de 12 grunnverdiene og hvilke konsekvenser det får for oss dersom vi lever etter disse. Albumet utforsker og betrakter verden gjennom kjærlighet, mot, takknemlighet, vennlighet, integritet, respekt, tilgivelse, optimisme, forpliktelse, ærlighet, tålmodighet og generøsitet.

Åpner Høstfestivalen

Frøydis Grorud

I Festsalen på Modum Bad vil Christian Ingebrigtsen fremføre låter fra det nye albumet, så vel som noen av sine mest kjente og kjære sanger fra de siste 20 årene. Med seg på scenen har han Frøydis Grorud og Trond Lien, som mange kjenner som tidligere saksofonist og pianist i Beat for beat på NRK.
– Dette er åpningskonserten på årets Høstfestival på Modum Bad. Få også med deg Levi Henriksen torsdag 28. september, sier kulturleder Hans Olav Baden.

Kjøp billett til konserten her.
Les mer om høstens konserter her.

14.08.23
info@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF