Hold av 7. juni til Opplevelsesdagen 2017

Modum Bad inviterer nok en gang til Opplevelsesdagen - en dag med masse aktivitet og moro. Dagen avsluttes med konsert i parken.

Jailhouse rock-gjengen Henriette Brørby, Bjørnar Reime og Alf Bretteville-Jensen avbildet på scenen i 2014. Foto: Frode Johansen.

Mosjon og moro

Modum Bad inviterer for 15. år på rad til Opplevelsesdagen –  en dag der mosjon, avkobling, underholdning og fellesskap står i sentrum. I år er dagen lagt til onsdag 7. juni. Brukere, pasienter og ansatte ved institusjoner innenfor psykisk helsevern fra hele østlandsområdet inviteres til å delta. Fra Modum Bad stiller også de fleste pasienter og ansatte som deltakere denne dagen.

Opplevelsesdagen starter med felles og inspirerende oppvarming i parken. Deretter kan gruppene gå ut til to hovedaktiviteter som er forhåndsvalgt ved påmeldingen. Se mer om aktiviteter i avsnittet under.

Sumobryting er en av de mest populære aktivitetene i parken etter lunsj.

Aktiviteter

Deltakerne kan velge mellom to hovedaktiviteter: lagkonkurranse og opplevelsesvandring.

  1. LAGKONKURRANSEN er en løype i terrenget med åtte utfordrende oppgaver som hvert lag skal løse. Styrke, utholdenhet, kreativitet og kunnskap er temaer for oppgavene. Her kan det meldes på lag med seks – åtte deltakere (hvorav minst en ansatt). De tre beste lagene blir premiert.
  2. OPPLEVELSESVANDRINGEN er en mindre krevende fysisk rundttur. Her er det også innlagte poster underveis. Deltakerne får opplevelser i form av natur, musikk, lek og bruk av sansene.

Etter hovedaktivitetene er det lunsj for alle i parken. Deretter er det fritt fram for valgfrie aktiviteter, som sumobryting, ballspill, bruhopping, tautrekking og utesjakk m.m.

Det er friske fraspark fra scenen under oppvarmingen til Opplevelsesdagen.

Melder man på en eller flere grupper på lagkonkurransen, får man fysiske utfordringer.

Hopping fra brua hører med til aktivitetene som kan velges etter lunsj. Da er det fritt valg av aktiviteter i parkområdet.

Meld på din institusjon

Opplevelsesdagen starter med registrering kl 9.00 onsdag 7. juni og avsluttes med konserten i parken kl 14.30.

Dersom din institusjon har lyst til å delta, ta kontakt med Annichen  H. Kristiansen, epost: Annichen.Kristiansen@modum-bad.no.

De som har deltatt tidligere får automatisk tilsendt invitasjon til årets arrangement.

Pris: 230 kr per deltaker – som inkluderer lapskaus, kringle og nystekte sveler samt konsert.

Her kan du se flere bilder og lese om Opplevelsesdagen 2016.

Håvard Gryting tro til fra scenen på Opplevelsesdagen 2016. Her sammen med Torbjørn Kvamme på keyboard, Kim Ofstad på trommer og Geir Kristian Breivik på bass.

PROGRAM
09.00 – 09.45 Registrering
10.00 – 10.10 Åpning
10.10 – 10.20 Oppvarming
10.20 – 12.00 Opplevelsesvandring og lagkonkurranse
12.00 – 13.00  Lunsj – alle får lapskaus og kringle i parken. Loddtrekning/gave på startnummer
13.00 – 14.15 Valgfrie aktiviteter: Ballspill, bruhopping, tautrekking, utesjakk m.m.
14.30 – 15.30 Parkkonsert med Jailhouse-gjengen

24.02.17
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF