Samliv, unger og sånt …

Familieterapeut Lars-Ole Gjermundbo og musiker Stian Tveit fremfører 30. august forestillingen "Samliv, unger og sånt....".

Familieterapeut Lars-Ole Gjermundbo står bak forestillingen «Samliv, unger og sånt….». Han spiller selv gitar og synger. Med seg på scenen i Festsalen har han musiker Stian Tveit.

Forestillingen «Samliv, unger og sånt…» er en voksenforestilling, lettbent, men viktig –  med foredrag, levende musikk og sang.

Hvorfor:

Forestillingen byr på utdrag fra samliv og familieliv som mange kan kjenne seg igjen i.
– Hensikten er å inspirere hver og en til å gjøre mer av det som er gøy og bra, og samtidig gi innsikt i og verktøy til å håndtere det vanskelige som dukker opp. Hvis man går fra forestillingen og tenker «dette får vi til» eller kanskje mot til å søke hjelp sammen hvis nødvendig – da har vi lykkes, sier Lars-Ole Gjermundbo.

Hvordan:

«Samliv, unger og sånt….» skal inspirere og underholde og foregår i en uformell atmosfære – samtidig kan man få litt faglig påfyll.
– Forestillingen har innhold fra PREP, fra undervisning for foreldre i familieavdelingen, og egne erfaringer fra arbeid med barn og familier. Som far til tre gutter og ektemann byr jeg også på historier fra eget liv, sier Gjermundbo.

Musiker Stian Tveit vil traktere tangentene under forestillingen.

Tangenter: Stian Tveit
Foredrag og sang: Lars-Ole Gjermundbo

Dato: Torsdag 30. august
Tid: Kl 19.30
Sted: Festsalen, Modum Bad
Bill.: Fri entré

Forestillingen varer i halvannen time.

11.06.2018
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF