Samliv, unger og sånn …

Familieterapeut Lars-Ole Gjermundbo og musiker Stian Tveit fremfører 30. august forestillingen "Samliv, unger og sånn....".

Familieterapeut Lars-Ole Gjermundbo står bak forestillingen «Samliv, unger og sånn….». Han spiller selv gitar og synger. Med seg på scenen i Kildehuset har han musiker Stian Tveit.

Forestillingen «Samliv, unger og sånn…» er en voksenforestilling, lettbent, men viktig –  med foredrag, levende musikk og sang.

Hvorfor:

Forestillingen byr på utdrag fra samliv og familieliv som mange kan kjenne seg igjen i.
– Hensikten er å inspirere hver og en til å gjøre mer av det som er gøy og bra, og samtidig gi innsikt i og verktøy til å håndtere det vanskelige som dukker opp. Hvis man går fra forestillingen og tenker «dette får vi til» eller kanskje mot til å søke hjelp sammen hvis nødvendig – da har vi lykkes, sier Lars-Ole Gjermundbo.

Hvordan:

«Samliv, unger og sånn….»  inspirere og underholde.foregår i en uformell atmosfære. Det blir mulighet til å sette seg ned med en kopp kaffe og noe å spise – og samtidig få litt faglig påfyll.
– Forestillingen har innhold fra PREP, fra undervisning for foreldre i familieavdelingen, og egne erfaringer fra arbeid med barn og familier. Som far til tre gutter og ektemann byr jeg også på historier fra eget liv, sier Gjermundbo.

Tangenter: Stian Tveit
Foredrag og sang: Lars-Ole Gjermundbo

Dato: Torsdag 30. august
Tid: Kl 19.30
Sted: Kildehuset, Modum Bad
Bill.: Fri entré

Forestillingen varer i halvannen time.

11.06.2018
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF