Vokalmagi sikrer julestemningen

De fineste julesangene sunget a capella av landets ledende vokalgruppe PUST. Det er hva kulturleder Hans Olav Baden ved Modum Bad trekker opp av hatten onsdag 14. desember.

Nyhetsartikkel publisert 21/11/22

A cappella PUST består av Anne Hilde Grøv, Camilla Susanna Haug, Elisabeth Anvik, Jostein Hasselgård, Håvard Gravdal og Mads Iversen.

– Julestemningen er garantert sikret, mener kulturleder Hans Olav Baden.
– Vokalgruppa PUST bergtar sitt publikum. De skaper en mektig og leken samklang kombinert med improvisasjon, individuell nerve, variasjon og gode arrangementer. En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, sier Baden.
Onsdag 14. desember synger PUST de fineste julesangene a capella i Festsalen på Modum Bad.

Dyrker særpreg

PUST har gjennom sitt snart 20 års virke etablert seg som en av de ledende vokalgruppene i Norge og Norden, og vunnet anerkjennelse og priser i utlandet. PUST henter inspirasjon fra blant annet jazz og folkemusikk og er uredde i sine tolkninger av egne og andres komposisjoner. Gruppa har vært opptatt av å dyrke et særpreg og finne en egenart gjennom inspirasjon fra mange genre og ulike musikere. De seks stemmene oppleves som en instrumental gruppe, samtidig som særpreget til den enkelte sanger og tekstformidling står sterkt.

Mestselgende julealbum

PUST har gitt ut sju kritikerroste album, som har gitt både nominasjoner til Spellemannspris og CARA Awards (acappella-genrens Grammy), og en rekke terningkast 5 og 6 i landspressen. Aller mest kjent er de kanskje for sitt stemningsfulle julerepertoar, der Julero var en de mestselgende julealbumene i Norge i 2011.
– En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme, sier Baden.PUST har cirka 40-50 konserter i løpet av et år, både innenlands og utenlands. Vi er ekstra stolte over at de tar turen til Modum Bad på sin juleturné i år, kulturleder Baden.

PUST i Festsalen, Modum Bad
14. desember kl 20.00

Les mer og bestill billetter til julekonserten her.

 

 

En konsert med PUST byr på et uforutsigbart møte med den menneskelige stemme. Hvis du tror du vet hvordan en vokalgruppe høres ut, vil PUST overraske deg.

 

 

 

Share Button
Print Friendly and PDF