Variert konserthøst

Modum Bad byr på en variert konsertmeny også denne høsten. Kari Bremnes er et av de mest kjente navnene på menyen.

Nyhetsartikkel publisert 11/09/15

Arifa - konsert

Arifa bygger en bro mellom Orienten og Vesten med sin spennende musikk.

Det internasjonale ensemblet Arifa gjester Festsalen onsdag 16. september. Gruppen, som har fått svært gode anmeldelser, byr på et repertoar som beveger seg fra tradisjonelle tyrkiske og baltiske toner til klassiske og moderne jazzformer. Konserten er i samarbeid med Drammen Sacred Music Festival (DSMF).

Stjernecellist

Den tyske stjernecellisten Tanja Tetzlaff og den norske pianisten Gunilla Süssmann er begge solister med oppdrag for orkestre verden rundt. Onsdag 7. oktober kommer de til Festsalen på Modum Bad med tre mesterverk skrevet for cello og klaver, av komponistene Debussy, Brahms og Chopin.

Salmer som jazz

Krupka Trio består av musikerne Tine Asmundsen på bass, Line Falkenberg på saksofon og Ulf Krupka på piano. Siden 2012 har Krupka Trio jevnlig fremført konserten “Salmer som jazz – jazz som salmer”. Torsdag 22. oktober kan du høre dem i Olavskirken.

 Tenorer med humor

Tirsdag 3. november opptrer Tenorane og Steffen Horn i Festsalen. Latteren sitter løst i møte med disse musikalske herremenn som har gjort det til sitt varemerke å synge klassiske sanger på klingende norsk. Repertoaret er variert; fra svingende jazzballader, folkeviser, opera, musikaler og operetter.

Kari Bremnes - konsert

Kari Bremnes synger i Festsalen 25. november.

 Bremnes

En av Norges mest folkekjære artister, Kari Bremnes, besøker Modum Bad onsdag 25. november. Hun har i dag et større publikum enn noen gang, med et stort konsertpublikum i flere land og et platepublikum over hele verden. Med seg på konserten i Festsalen har hun den eminente pianisten Bengt E. Hanssen.

Julekonsert

Til årets julekonsert kan Modum Bad by på artistene Gunnhild Sundli og Aasmund Nordstoga. De kommer til Festsalen tirsdag 8. desember med sin populære konsert “Sæle jolekveld”. Kjente og mindre kjente julesanger fremføres lekent, vakkert og fredfullt.

Les mer om konsertene – og bestill billetter her.

 

 

Share Button
Print Friendly and PDF