– Trua er en del av meg

-Trua er en del av meg, sa Maria Arredondo da hun deltok i gudstjenesten på Modum Bad-dagen 23. august.

Nyhetsartikkel publisert 26/08/15

ModumBad-dagen2015 (13)

Maria Arredondo og hennes forlovede, Torstein Sødal, samtalte med sykehusprest Jon-Erik Bråthen under gudstjenesten.

Den populære artisten med den klokkeklare stemmen, formidlet sin gudstro da hun ble intervjuet på scenen under gudstjenesten i parken. Sørlandsjenta kaller seg ikke en kristen artist, men en artist som er kristen.
– Jeg opplever at Gud er med i hverdagen. Han er kun kjærlighet. Faktisk opplever jeg ham nærmest når jeg er lengst nede og har det tøffest, sa Arredondo.

ModumBad-dagen2015 (17)

Maria Arredondo og Torstein Sødal imponerte med sin sang under konserten.

Rørte publikum

I gudstjenesten samtalte sykehusprest Jon-Erik Bråthen både med Arredondo og hennes forlovede, tenoren Torstein Sødal. Om fire uker står bryllupet hjemme i Vennesla.
– Vi gleder oss veldig, sa det sympatiske paret. De rørte publikum med sin fantastiske sang, både i gudstjenesten og i konserten. Rørende var det også da de fortalte om sitt felles engasjement for et barnehjem i Moldova.
– En liten gutt slo armene rundt meg første gang jeg besøkte barnehjemmet. Han har ikke sluppet taket ennå, sa Sødal.
I løpet av høsten reiser paret igjen til Moldova for å gjøre en humanitær innsats for barna.

– Strålende dag

Nærmere 300 mennesker var innom den åpne dagen på Modum Bad. Mange benyttet sjansen til å se det nye Kildehuset som ble åpnet av helseminister Bent Høie (H) den 11. august. Festsalen var også nærmest full da Gudveig Aadland Gunnerød holdt sitt miniforedrag om å møte barns følelser. Gunnerød er koordinator for sykehusets barneansvarlige, og har mange års erfaring i hvordan møte barn på en god måte.

For barnefamiliene var Barnas Drømmehage stedet å tilbringe dagen. Jakten på diamanter i sanden var spennende. Det samme var det å snurre på lykkehjulet eller å få ansiktet forvandlet til en sommerfugl eller en tiger med malepensel. Hester er alltid populært blant barn, og mange fikk seg en tur på hesteryggen.
– En strålende dag. Og vi var ekstra heldige med været i år – det setter en ekstra spiss på dagen, sa direktør Ole Johan Sandvand da han takket etter utendørskonserten på ettermiddagen.

ModumBad-dagen2015 (7)

Mange hadde lyst til å bli med på omvisning i det nye Kildehuset.

ModumBad-dagen2015 (20)

Gudveig Aadland Gunnerød er koordinator for de barneansvarlige på Modum Bad. Hun engasjerte med sitt foredrag “Når det stormer – om å møte barns følelser”.

ModumBad-dagen2015 (1)

Hester er alltid populært blant barna.

ModumBad-dagen2015 (6)

Emilie Bråthen hjalp Lilly Charlene K. Togersen (7) med å male i Barnas Drømmehage.

ModumBad-dagen2015 (4)

Michelle Jørgensen (13) ble veldig glad for sukkerspinnet som Andreas Klint laget til henne.

ModumBad-dagen2015 (3)

-Vi har vært på de fleste Modum Bad-dager de siste 40 årene, sa Liv og Hans Olav Tungesvik, som igjen hadde tatt den lange turen fra Skånevik på Vestlandet til Modum.

 infoleder@modum-bad.no
24.08.15

 

Share Button
Print Friendly and PDF