Tren med oss!

Trening, frisk luft og humor er en viktig motvekt til alt det vonde og alvorlige som preger oss i koronatiden. Våre helsesportpedagoger inspirerer deg med sine egne treningsvideoer!

Nyhetsartikkel publisert 13/04/20

– Trening, frisk luft og humor er en viktig motvekt til koronatiden vi er inne i, sier helsesportpedagogene Veslemøy Bråten, Morten Heia og Marita Storholt ved Modum Bad.

 

 

Fysisk aktivitet er god egenomsorg. Det hjelper oss med å utsette grubling og bekymring. Bryt ut av sosiale medier og dramatiske avisoverskrifter og bli heller med oss på en treningsøkt, oppfordrer helsesportpedagog Veslemøy Bråten.

– Finn en motvekt

– Trening, frisk luft og humor er en viktig motvekt, sier helsesportpedagog Veslemøy Bråten ved Modum Bad.
Sammen med kollegene Marita Storholt og Morten Heia har hun laget videoer med tips om trening og fysisk aktivitet. Disse vil legges ut ukentlig på helsesportsidene til Modum Bad.

 

Se den første videoen ved å klikke på bildet under:

Flere videoer finner du her (vi legger ut flere etter hvert)- klikk her

– Gir oss en pause

– Vi håper videoene vil stimulere og motivere til aktivitet. Det kan gi oss litt pause fra alvoret. Treningssentrene er stengt og vi må skjerme oss fra større grupper. Da må vi finne andre arenaer og måter å være aktive på – både ute og inne. Bli med oss og vær fysisk aktiv på din egen arena, oppfordrer Bråten.

13.04.20
infoleder@modum-bad.no

 

Share Button
Print Friendly and PDF