Sundgot-Borgen til fagdag om spiseforstyrrelser

Jorunn Sundgot-Borgen kommer til fagdagen Aktiv for livet den 29. november.

Nyhetsartikkel publisert 25/10/12

Aktiv for livet
Riktig og sunn fysisk aktivitet kan være bra i en tilfriskningsprosess, også for personer med spiseforstyrrelser.

Jorunn Sundgot-Borgen er professor i spiseforstyrrelser og kjent blant annet fra Olympia-toppen. Den 29. november kommer hun til Modum Bad for fagdagen Aktiv for livet.

Sundgot-Borgen vil være en av foredragsholderne på fagdagen om spiseforstyrrelser og fysisk aktivitet. Programmet vil være spesielt rettet mot helse- og treningsfaglig personell.

Trening som gjør frisk

Aktiv for livet er et prosjekt igangsatt av interesseorganisasjonen Rådgivning om spiseforstyrrelser (ROS). Målet med prosjektet er å øke kunnskap og kompetanse om hvordan personer med spiseforstyrrelser kan bruke riktig og sunn fysisk aktivitet som en del av sin tilfriskningsprosess. Som ledd i prosjektet er det utarbeidet en ressursbok rettet mot helsefaglig og treningsfaglig personell.

Treningsråd

Prosjektleder Solfrid Bratland-Sanda opplyser at ressursboken inneholder forslag og eksempler på fysisk aktivitet og trening som passer for personer med ulike diagnoser av spiseforstyrrelser.

Flere av Modum Bads egne ansatte deltar også: Psykolog KariAnne Vrabel, helsesportpedagog Bjørnar Johannessen og lege Lise Marie Grøndahl.

Påmeldingsfrist til fagdagen er 15. november.
Klikk her for mer info og påmelding.

 

infoleder@modum-bad.no
26.10.2012

Share Button
Print Friendly and PDF