Starter nettverk for PREP-kursledere

Mandag 21. september starter Modum Bad opp nettverkssamlinger for sertifiserte kursledere i samlivsprogrammet PREP.

Nyhetsartikkel publisert 10/09/20

Fagansvarlig Grethe Karin Hoviosen inviterer til nettverkssamlinger for PREP-ledere (bildet er tatt i forbindelse med PREP-jubileet i 2019).

– Nettverkssamlingene vil bli en god arena for oppdatering og utveksling av informasjon, sier fagansvarlig Grethe K. Hoviosen ved Modum Bads kurs- og kompetansesenter.
Hoviosen tror det vil være nyttig for kurslederne å knytte kontakt med hverandre for å utveksle informasjon, inspirere og støtte hverandre i jobben de gjør som kursledere.
– Samlingen vil også gi faglig oppdatering og nyttig oppfrisking, sier hun.

Fornyelse

Gjennom årene har nærmere 35.000 personer deltatt på PREP-kurs. Modum Bad er for tiden i gang med en fornyelse av materialet.
– Vårt mål er at stadig nye par skal få del i gode nøkler for å styrke og utvikle livet sammen, sier Hoviosen.

Samling i Oslo

Samlingen holdes på Gjestehuset Lovisenberg i Oslo. Bjørk Matheasdatter deltar med et inspirerende foredrag om sine erfaringer som PREP-kursleder gjennom 20 år. En annen erfaren kursleder som deler av sine erfaringer er Toril Stevnebø. Hun vil bidra til oppfriskning når det gjelder bruk av tale- og lytteferdigheter.

Ønsker og ideer

Hoviosen håper de fremmøtte vil gripe muligheten når ordet blir fritt. Da kan man komme med tips og råd, men også ønsker og ideer angående Modum Bads oppfølging overfor kurslederne.
– Vårt mål er å gi informasjon, men også skape kontakt mellom deltakerne. På den måten kan man lettere komme i gang med kurs eller finne noen å holde kurs sammen med, sier Hoviosen.

Les mer om samlingen her.

10.09.20
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF