Publikum kan glede seg til seks spennende konserter

Gruppen Garness står på Modum Bads konsertprogram for høsten.

Nyhetsartikkel publisert 19/06/13

Garness
Tvillingsøstrene Hildegunn Garnes Reigstad og Ingelin Reigstad Norheim står for årets julekonsert på Modum Bad den 9. desember.

Modum Bads kulturleder Helge Harila har igjen sydd sammen en spennende konsertprogram. Høstens konserter vil spenne fra visepop med den kjente og kjære artisten Anita Skorgan, via jazz til klassisk sang med Oslo Kammerkor.

Anita Skorgan er første kvinne ut i høstens konsertprogram onsdag 25. september.
– Det er første gang Anita Skorgan gjester Modum Bad, sier kulturleder Helge Harila. Han gleder seg til å presentere den norske stjernen i Festsalen.

Anita Skorgan
Anita Skorgan er første kvinne ut i høstens konsertserie på Modum Bad – 25. september.

Skorgan har vært på artisthimlen i Norge siden 1971. I vinterens TV2-produksjon "Hver gang vi møtes" ble det norske publikummet enda bedre kjent med den sympatiske sangeren.
-Til Modum Bad kommer hun med det repertoaret som står henne nært, sier Harila.

Strömkarlen
Trioen Strömkarlen består av Stefan Johansson, Christina Lutter og Guido Richarts. De kommer til Festsalen 9. oktober.

Den tysk-svenske folketrioen Strömkarlen står på scenen onsdag 9. oktober. De byr på folkesanger fra Skandinavia, tolket og arrangert av gruppen selv.
– Strömkarlens musikk kan beskrives som alt fra meditative ballader til rytmisk drivende og pulserende musikk, sier Harila.

Oslo Kammerkor
Oslo kammerkor synger i Olavskirken 23. oktober.

Det klassiske bidraget i høstens konsertkalender er det Oslo Kammerkor som står for. De har valgt ut sanger som handler om håp til konserten som holdes i Olavskirken.
– Koret er kjent for å ta i bruk rommet på nye måter, så vi kan ønske velkommen til en annerledes og spennende koropplevelse onsdag 23. oktober, sier Harila.

Christianssand Ensemble
Christianssand Ensemble CSSE kommer 5. november.

Christianssand Ensemble CSSE har med stor suksess holdt konsert på Modum Bad tidligere – da kjent som "swing string ensemble". Nå kommer de tilbake med nytt navn og nye sanger i kofferten. I disse dager legges siste hånd på verket "Etterskjelv" – en CD som har release et par uker før ensemblet legger turen innom Festsalen – tirsdag 5. november.

Iver Kleive
Iver Kleive spiller på Modum Bad mandag 25. november.

Musiker Iver Kleive har medvirket i nærmere 200 plateinnspillinger som studiomusiker, komponist og arrangør. Den 25. november kommer han til Modum Bad alene for å fremføre egne arrangement og improvisasjoner over kjente juletoner og musikkstykkene på sin egen juleplate "Hyrdenes tilbedelse".

Tvillingsøstrene Hildegunn Garnes Reigstad og Ingelin Reigstad Norheim står for årets julekonsert på Modum Bad. Albumet Barnet i Krybben (2009) er deres hjemmelagde juleplate, som av Dagbladet ble utropt til årets beste norske. Den fikk et dryss med rosende anmeldelser.
-Repertoaret på julekonserten den 9. desember vil spenne fra tradisjonelle til nyskrevne julesanger, opplyser Helge Harila, som ønsker publikum velkommen til en varm og flott opplevelse før jul.

Les mer om konsertene her.

Share Button
Print Friendly and PDF