Siv Jensen til Modum Bad

FrP-leder Siv Jensen besøker Modum Bad onsdag 7. august.

Nyhetsartikkel publisert 01/08/13

Siv Jensen
Siv Jensen besøker Modum Bad onsdag 7. august.

Fremskrittpartiets leder skal under sitt Modum-besøk besøke et par bedrifter i Modum kommune. Fabrikken Modulvegger i Åmot er den ene, helseinstitusjonen Modum Bad den andre.

Rus og psykiatri

Modum Bad behandler i dag mange pasienter med dobbeltdiagnosen rus/psykiatri. Avdøde FrP-politikerJohn I. Alvheim var en pådriver for dette.

– Private, ideelle sykehus har det ikke enkelt i en sykehushverdag med mye byråkrati. Det er mye usikkerhet rundt anbudsprosesser, som er tungt og krever mye ressurser, sier Morten Wold, kommunikasjonsrådgiver for FrPs stortingsgruppe.

På Modum Bad vil FrP-delegasjonen få møte pasienter og ansatte. De vil få en orientering om noen av Modum Bads arbeidsområder, og få høre mer om det forebyggende arbeidet i Kildehuset. Jensen vil spise lunsj sammen med de ansatte og vil bli presentert og intervjuet av adm.direktør Ole Johan Sandvand.

Torgmøte

Med seg på Modum-besøk har Siv Jensen følgende: Jørund Rytman, stortingsrepresentant, Morgan Langfeldt, leder i Buskerud FrP, Morten Wold, stortingskandidat og Lavrans Kierulf, fjerde- og ungdomskandidat på stortingslisten.

Modum-besøket avsluttes med et torgmøte utenfor Åmotsenteret. Her vil både Siv Jensen og Morten Wold (andrekandidat for Buskerud FrP) holde hver sin appell.

Les mer om besøket i Bygdeposten.
Se innslag om besøket på TV Modum.

Share Button
Print Friendly and PDF