Sigvart i konsert og messe

En av landets fremste artister, Sigvart Dagsland, serverer et utvalg av nye og gamle – og steingamle favorittsanger i Festsalen 22. september. I forkant deler han også sin historie i Olavskirken – om bilulykken som nesten kostet ham livet.

Nyhetsartikkel publisert 02/09/22

Sigvart Dagsland ble alvorlig skadet i den dramatiske bilulykken for fire år siden. I kveldsmessen i forkant av konserten 22. september, deler Sigvart Dagsland sin historie.

 

I 2018 ble den folkekjære artisten Sigvart Dagsland alvorlig skadet, etter at han og to av hans bandkolleger frontkolliderte med en annen bil. Dagsland måtte gjennom omfattende operasjoner fordi han hadde mange brudd i kroppen. I kveldsmessen i Olavskirken vil han samtale med sykehusprest Idun Sefland om den dramatiske hendelsen og om tiden etter bilulykken.

Gåsehud

Senere på kvelden vil den dyktige vokalisten og låtskriveren stå på scenen i Festsalen. Der vil han servere et utvalg nye, gamle – og det han selv kaller steingamle favorittsanger fra sine soloalbum. I snart fire tiår har Sigvart Dagsland gitt landets befolkning gåsehud med sin klokkeklare og silkemyke stemme. Høsten 2021 ga han ut sitt 22. album, og kritikerne var henrykte.

– Uovertruffen stemme

– En konsertopplevelse med Sigvart Dagsland er en unik begivenhet, sier kulturleder Hans Olav Baden.
Han lover et møte med en artist som behersker publikumsrommet til det fulle.
– Dagsland har en total tilstedeværelse og uovertruffen stemme. Publikum får oppleve både sårbare og kraftfulle øyeblikk, samt store vokalprestasjoner.

Skrått blikk

Artisten stiller med et skrått og tidvis gapskrattende blikk på tilværelsens mange fasetter. Alltid med en dyp respekt for de bånd som binder artist og publikum sammen. Med seg har han sin faste pianomagiker Torjus Vierli, samt trommeslager og perkusjonist Jan Inge «Jango» Nilsen.

 

Tid: Torsdag 22. september kl. 20.00 (Kveldsmessen i Olavskirken er kl 18.00)
Sted: Modum Bad, Festsalen
Billetter kjøper du her.

Se alle våre kulturtilbud her: www.modum-bad.no/kultur

02.09.22
infoleder@modum-bad.no

Share Button
Print Friendly and PDF